Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caravana PSD, în Codru şi Oaş
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Luni, 9 Noiembrie 2009

În data de 9 noiembrie, caravana PSD coordonată de directorul de campanie al PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, și de vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, însoțiți de echipa de campanie formată din 30 de activiști, s-a deplasat în orașul Ardud și în mai multe comune  din zona Codru.
 

 

La acțiunea desfășurată la Ardud a participat și președintele organizației orășenești, Gavril Tăutu. Prima oprire a caravanei a fost în piață, unde s-au împărțit calendare, pliante electorale și materiale de promovare a cadidatului PSD la funcția de președinte al României.


 

Foarte multi dintre cetățeni și-au manifestat simpatia pentru candidatul social-democrat și au solicitat materiale electorale cu Mircea Geoană. Prin amabilitatea directorului general al fabricii Ardudana, Dumitru Păcurar, echipa PSD a împărțit muncitorilor pliante și materiale electorale cu mesajul de a vota pe 22 noiembrie în favoarea candidatului Alianței PSD+PC.


 

În cadrul discuțiilor purtate cu managerul societății, parlamentarul sătmărean a dorit să afle care sunt problemele cu care se confruntă  Ardudana, unitate cu 50 de ani tradiție în producția de scaune și obiecte de mobilier, și a prezentat propunerile lui Mircea Geoană privind sprijinirea sectorului IMM-urilor și de relansare economică.

 

 Caravana și-a continuat traseul pe străzile din Ardud, după care acțiunea de distribuire de materiale electorale și întâlnirile cu cetățenii au continuat în localitățile Gerăușa, Rătești, Stâna, Beltiug, Acâș, Unimăt, Supur, Hurez, Racova, Babța, Bogdand, Hodod, Giurtelecu Hododului și Corund.

 

Echipa de campanie din zona Oaș, coordonată de președintele organizației județene PSD, deputatul Gheorghe Ciocan, a derulat sâmbătă, duminică și luni acțiuni cu puternic impact în rândul cetățenilor din localitățile din zona Oaș.

 

Sâmbătă au avut loc întâlniri cu sute de alegători din Batarci, Turț, Gherța Mică și Bixad. Duminică, membrii echipelor PSD au participat la slujbele religioase de Sfinții Mihail și Gavril și au discutat cu sute de oameni la Cămârzana și Negrești-Oaș.

 

Luni, 9 noiembrie, echipa de campanie, compusă din 60 de membri, coordonată de președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, însoțit de primarii din Negrești-Oaș și Orașu Nou, Nicolae Bura și Toma Betea, fostul subprefect Aurelia Fedorca, viceprimarul din Orașu Nou, Teodor Bălaj, au derulat o acțiune de forță de susținere a candidaturii lui Mircea Geoană în târgul organizat la Orașu Nou.


 

Printre cele 2.500 de persoane prezente în târg, echipa PSD i-a surclasat categoric pe cei de la PD-L, dovedind că Mircea Geoană este cel căruia oșenii îi vor da votul pe 22 noiembrie.

Tags: campanie  psd  codru  oas  
4339 vizite
Distribuie pe