Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campanie prin ploaie pentru Mircea Geoană
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Marti, 10 Noiembrie 2009

În pofida ploii, în data de 10 noiembrie, caravanele PSD s-au deplasat în Carei și Livada, precum și în mai multe comune din zonele învecinate.

 

Echipele de campanie coordonate de liderii Paula Mare și Ioan Viman, fiecare având câte 30 de activiști, au participat la întâlniri cu sutele de cetățeni aflați în piețele din Andrid și Livada.


 

Liderii PSD au dorit să afle care sunt problemele specifice cu care se confruntă oamenii din aceste zone și au prezentat propunerile incluse în oferta electorală a candidatului PSD+PC privind sprijinirea agricultorilor, familiilor tinere și protecția socială a pensionarilor.

 

Tot mai mulți cetățeni își manifestă simpatia și susținerea pentru Mircea Geoană. Mesajul adresat oamenilor de a vota pe 22 noiembrie în favoarea candidatului social-democrat a fost însoțit de materiale și pliante electorale.


 

După acțiunea de la Andrid, caravana coordonată de Ioan Viman și-a continuat turneul prin localitățile Dindești, Portița, Vezendiu, Urziceni și Foieni. În toate localitățile vizitate au avut loc discuții cu zeci de alegători. Interesul tot mai mare manifestat pentru Mircea Geoană în toate zonele din județul Satu Mare este o garanție a succcesului său în cursa prezidențială.

Tags: psd  campanie  livada  andrid  
1773 vizite
Distribuie pe