Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sofinel Ciurdaș este candidatul PNL pentru Primăria Bârsău
PNL Satu Mare  - Marti, 6 Februarie 2024

Un tânăr inginer în vârstă de 27 de ani, Sofinel Ciurdaș, va candida din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Bârsău la alegerile locale din acest an.

La fel ca în alte localități ale județului, PNL a desemnat un reprezentant al generației tinere, cel mai potrivit pentru a aduce schimbarea mult dorită într-o comună neglijată în ultimele decenii.

”Sofinel Ciurdaș e candidatul nostru pentru această frumoasă comună, care are nevoie de o persoană pregătită, care să vină cu o viziune nouă, să rezolve problemele urgente, cum ar fi canalizarea și alte lucruri importante de care au nevoie cetățenii. Împreună vom crește această zonă, cu un cadru natural deosebit. Împreună vom reuși!” – a declarat președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma.

”Principala mea misiune este să văd cu ochii mei cum locuitorii acestei comune se reîntorc acasă, deoarece au posibilitatea unui trai decent într-o comună care să se apropie de standardele europene. Tocmai de aceea mă prezint în fața oamenilor cu un plan de dezvoltare bazat pe nevoile și cerințele lor, care cuprinde proiecte pe termen scurt, mediu și lung. Proiectele pe termen lung vor reprezenta și viziunea mea asupra comunității peste 10-15 ani, pentru că vreau ca tinerii să-și dorească să se întoarcă acasă, să investească în pământul lor” – a declarat, la rândul lui, Sofinel Ciurdaș.
1002 vizite
Distribuie pe