Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
George Simion a lansat candidații AUR din județul Satu Mare în cadrul unui spectacol istoric în Cetatea Ardudului
Florin Răchitan  - Duminica, 12 Mai 2024

Turneul politico-artistic în care sunt lansați candidații AUR pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie a ajuns duminică în județul Satu Mare, iar obișnuitul spectacol organizat cu această ocazie s-a desfășurat într-un loc inedit și tocmai potrivit pentru un asemenea eveniment: Cetatea Ardudului.

O mulțime pestriță de câteva sute de oameni a asistat duminică seara la spectacolul cu tematică istorică, avându-l ca personaj central pe Vlad Țepeș, cu fraze plasate strategic în scenariu despre ”Ticălosul Apus, care nu-și ține niciodată făgăduiala” și despre pedepsirea cruntă a trădătorilor de neam și țară.

Sosit în cetate pe la jumătatea spectacolului într-o discreție neobișnuită, liderul național AUR, George Simion, a urcat treptele până în turnul cetății, care cu siguranță îi amintea de Chindia din vechea cetate de scaun de la Târgoviște și a asistat singur la restul spectacolului, ținând în mână clopul oșenesc pe care l-a primit cadou puțin mai devreme la Sîmbra Oilor.

Apoi s-a dezlănțuit! Urcând pe scena unde erau prezentați candidații AUR din județul Satu Mare (printre care Ciprian Tișea pentru Primăria Satu Mare și Victor Constantinovici, primul de pe lista pentru Consiliul Județean), George Simion a indicat destul de clar cine sunt ”dușmanii”: ”Acești baroni și grofi (PSD și UDMR n.r.) își bat joc de cetățeni. Noi n-am vrut să luăm parte la acest simulacru și ne-am făcut datoria noastră politică de a lupta împotriva acestui blat” – a declarat George Simion, referindu-se la acuzațiile din spațiul public despre un presupus blat pentru ca actuala conducere a județului Satu Mare să rămână la putere.

606 vizite
Distribuie pe