Locale Altele
Duminica, 26 Mai 2019
Dum, 26 Mai 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campanie printre muncitorii de la UNIO Satu Mare
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Marti, 17 Noiembrie 2009

Prin amabilitatea conducerii societății UNIO SA Satu Mare, echipa de campanie a PSD pentru susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale a fost, n data de 17 noiembrie, printre muncitorii de la cunoscuta societate comercială.
 

 

Alături de  directorul de campanie, senatorul Valer Marian, președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, prim-vicepreședintele Dorel Coica, fostul subprefect Gabriel Leș și cei 50 de activiști social- democrați, s-a aflat europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu.
 

 

Acesta a ținut să se alăture și să sprijine  campania desfășurată de echipa județeană. Invitat special la vizita de la UNIO a fost jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
 


Prin halele societății, liderii PSD au stat de vorbă cu muncitorii, le-au ascultat problemele și i-au ndemnat să meargă  la vot pe 22 noiembrie. Pe lngă mesajul de a vota, angajaților li s-au prezentat motivele pentru care Mircea Geoană merită să fie ales n cea mai naltă funcție n stat, primind pliante electorale și materiale de promovare.


După ac
țiunea de la UNIO, echipa de campanie, n frunte cu senatorul Valer Marian și doctorul Dorel Coica, s-a deplasat pe străzile din cartierele Micro 17 și Soarelui.
 

 

Cetățenilor ntlniți li s-a explicat că este important să se prezinte la urne la alegerile prezidențiale, indiferent de opțiunea pentru primul tur. Au fost destui de mulți sătmăreni care și-au exprimat decizia de a vota candidatul PSD+PC, argumentată drept cea mai bună soluție pentru viitor.
 

 

 

Liderii PSD s-au ntlnit cu 150 de vrstnici din municipiul Satu Mare

 

La sediul organizației PSD Satu Mare a fost organizată, n după masa zilei de 16 noiembrie, o ntlnire cu pensionarii, veteranii de război, cadre militare n retragere și n rezervă. La invitație au răspuns aproximativ 150 de persoane.

 

Participanților la ntlnire li s-au adresat directorul de campanie, senatorul Valer Marian, președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, prim-vicepreședintele Dorel Coica, președintele organizației municipale de femei a PSD, Eugenia Sabău, și europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu.

 

Liderii PSD le-au mulțumit pentru că au venit ntr-un număr att de mare, ceea ce dovedește că social-democrații au fost mereu alături de persoanele n vrstă, le-au ascultat și, atunci cnd au avut prghiile necesare, au luat cele mai bune măsuri de protecție și ajutorare.

 

Majorarea pensiilor, creșterea plafonului pentru acordarea ajutorului de ncălzire, reglementările aduse n domeniul asistenței medicale, a medicamentelor compensate și gratuite au fost cteva din elementele prezentate și au fost argumente puternice pentru susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale. Senatorul Valer Marian și deputatul Gheorghe Ciocan și-au reafirmat permanenta disponibilitate pentru dialogul cu persoanele n vrstă și de a face demersurile necesare pentru a le soluționa problemele cu care se confruntă.

Tags: campanie  unio  muncitori  
1415 vizite
Distribuie pe