Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Joc de fotbal online ca pamflet electoral inedit pentru alegerile locale de la Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 6 Iunie 2024

Niște minți odihnite au născocit un joc online prin care fac mișto de situația actuală premergătoare alegerilor locale de duminică din județul Satu Mare.

Pe un teren de fotbal sunt aliniate așa-numitele echipe ale ”României” și ”Ungariei”, reprezentând taberele politice adverse care se vor confrunta duminică în meciul pentru voturile sătmărenilor. Până atunci, cei care au chef de joc, pot să dea click pe steagurile celor două țări pentru a marca goluri în poarta adversă.

În echipa ”României” îi recunoaștem pe candidatul PNL, Adrian Cozma, care e și căpitanul echipei, alături de care mai joacă Ciprian Tișea și Victor Constantinovici de la AUR, în timp ce în echipa ”Ungariei” îi recunoaștem pe ”coechipierii” Kereskenyi Gabor și Pataki Csaba de la UDMR și Mircea Govor de la PSD, ei fiind schimbați din când în când pe teren de ”iepurașii” de la partidulețele mai mici, trimiși pe teren pentru derutarea adversarilor și a publicului spectator.

Pentru a mai reduce din încrâncenarea așteptării zilei de duminică, dacă aveți chef de joc dați click pe Pamflet Electoral!

260 vizite
Distribuie pe