Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expertul propus de AUR la Consiliul Local Satu Mare: Sorin Iancu, de profesie economist
AUR Satu Mare  - Joi, 6 Iunie 2024

Comandat de: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Organizația Satu Mare

Executant: SC Gogreen Satu Mare SRL – portal: www.satumareonline.ro

COD mandatar financiar coordonator: 21240330


AUR propune la Consiliul Local Satu Mare un expert în mai multe domenii. Sorin Iancu are 54 de ani este de profesie economist, a urmat cursurile Facultății de Ştiințe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara.


După terminarea facultății a absolvit un masterat în fiscalitate. Acum activează în domeniul profesiilor liberale, este expert contabil, consultant fiscal și practician în insolvență. De asemenea, el este şi președintele ales a două profesii liberale. Sorin Iancu este candidatul AUR pe poziţia nr.1 la Consiliul Local Satu Mare.

Redăm în continuare motivele pentru care Sorin Iancu a ales AUR şi câteva dintre proiectele pe care şi le propune:

„Nu am mai făcut politică până acum, dar tocmai acest lucru mă face să cred că pot aduce o perspectivă nouă, apreciind că importantă este competiția de idei şi proiecte. M-am înscris în Partidul AUR la inițiativa unor prieteni care au insistat mult pentru a face acest pas. Totodată, pe acestă cale țin să le mulțumesc, sper să fiu la înălțimea așteptărilor și să nu-i dezamăgesc. Cred că evenimentele din ultimii ani, când am fost afectați direct sau indirect de deciziile autorităților, ar trebui să ne dea imboldul necesar tuturor celor care nu am dorit o implicare activă în viața politică, să participăm la deciziile care ne afectează, să ne mobilizăm și să mergem la vot, altfel vor decide alții pentru noi.  

Vorbind despre mine, pot să vă spun că  am o exeperiență bogată în gestionarea afacerilor, de-a lungul timpului  am ajutat numeroase companii  să-și reorganizeze activitatea și să-și gestioneze mai eficient resursele financiare, oferind consultanță pentru afaceri precum şi consultanță în domeniul fiscal.

Acum, consider că această experiență o pot folosi  în slujba comunității noastre.
Scopul meu este acela de a aduce bunăstare și prosperitate pentru locuitorii din Satu Mare,  acordând o atenție deosebită tinerilor. Pentru a realiza acest obiectiv promisiunile mele pentru sătmăreni sunt:
- Digitalizare şi transparență în administrația publică locală: voi milita pentru gestionarea eficientă  și transparentă a bugetului local, informarea cetățenilor cu privire la modul cum sunt cheltuiți banii publici.
- Dezvoltarea  sustenabilă a economiei locale: o noțiune complexă, care, pe lângă partea de producție și servicii, include și elemente cum ar fi creșterea nivelului de viață, dezvoltarea infrastructurii precum și protejarea mediului înconjurător. O atenție deosebită trebuie acordată   atragerii investitorilor strategici, dar în același timp voi acorda sprijin pentru afacerile locale, voi încuraja şi susține inițiativele care ajută micile afaceri să se dezvolte. Efectul în timp al acestor măsuri fiind crearea locurilor de muncă şi implicit creșterea bunăstării cetățenilor.

- Soluții pentru problemele comunității cu atenție deosebită pentru asigurarea serviciilor sociale, mai ales a vârstnicilor şi a persoanelor cu handicap.

- În domeniul sănătății - Implementarea unor programe pentru creșterea calității actului medical precum şi dotarea cu aparatură medicală perfomantă pentru diagnostic si prevenție.

- Sprijinirea învățământului, soluții pentru asigurarea unui nivel de pregătire adecvat cu cerințele  economiei locale, sprijinirea celor existente și atragerea altor instituții de îvățământ superior.

- Atenție deosebită pentru tineri și nevoile acestora, implicarea lor în toate deciziile autorităților locale care îi afecteză prin crearea unui grup consultativ. Organizarea unor evenimente cultural-artistice și sportive, concursuri pentru prezentarea ideilor antreprenoriale, ateliere de dezvoltare personală si profesională, precum și organizarea unor evenimente locale non-formale cu invitați speciali, oameni de succes, care au reușit in plan profesional.

Cu privire la resursele necesare, arăt că mare parte din aceste obiective se pot realiza prin atragerea unor fondurilor nerambursabile, precum şi o alocare judicioasă şi eficientă a cheltuielilor care pot fi efectuate din bugetul local. Nu sunt necesare sume semnificative fiind vorba doar de voință și determinare. 

Astfel cu  sprijinul dumneavoastră, putem construi un Satu Mare mai bun, unde fiecare cetățean să se simtă ascultat și respectat. Vă invit să vă alăturați mie în această misiune și să votați pentru un viitor mai luminos și mai prosper”.
234 vizite
Distribuie pe