Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Roca a votat pentru un primar dedicat și implicat
Florin Răchitan  - Duminica, 9 Iunie 2024

Însoțit de colegii săi din echipa de campanie, candidatul PSD pentru Primăria Satu Mare, Radu Roca, a votat dimineața la o secție de pe Bulevardul Unirii, iar la ieșire a declarat că a ales un primar dedicat și implicat.

”Azi mi-am exercitat dreptul de vot având convingerea că alegerea mea va contribui pentru un viitor mai bun și mai frumos pentru comunitatea locală. Am ales un primar dedicat și implicat, pentru soluționarea problemelor locale.

Totodată, am votat pentru un președinte la Consiliul Județean care a a demonstrat performanță în administrația județeană prin viziune și proiecte.

Împreună cu colegii mei din organizație, colegi tineri, o echipă tânără frumoasă, vom face o treabă bună, colegi care vor aduce un plus valoare în forul deliberativ, care împreună cu colegii de la Consiliul Județean vor lua decizii importante pentru județul Satu Mare.

De asemenea, am votat pentru o Românie care să-și urmeze cursul normal în Uniunea Europeană, o Românie stabilă, care să ducă la o dezvoltare economică în Uniunea Europeană.

Sunt încrezător că împreună, primarul, președintele Consiliului Județean, colegii mei de la municipiu și județ, vor aduce dezvoltare economică în județul Satu Mare precum și bunăstare și prosperitate tuturor locuitorilor” - a declarat Radu Roca.
323 vizite
Distribuie pe