Locale Altele
Luni, 17 Iunie 2019
Luni, 17 Iun 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campanie electorală murdară
Florin Răchitan  - Vineri, 27 Noiembrie 2009

Sătmărenii care au trecut joi prin Centru şi au avut joi curiozitatea să-şi ridice privirile spre etajele superioare ale Casei de Modă au putut să vadă ditamai mash-ul de campanie electorală ce părea să fie instalat de PSD.

 

Doar că la o privire mai atentă se putea observa că imaginea de pe mash era n mod evident ironică, fiind luat n derdere sloganul de campanie al lui Mircea Geoană, nvingem mpreună, prin asocierea cu portretele unor lideri controversaţi ai PSD şi cu cele ale aşa-zişilor moguli din presă.

 

Un banner identic a fost amplasat vineri pe strada Botizului din Satu Mare, poliţiştii fiind sesizaţi n ambele cazuri. Nu a fost greu de ghicit unde trebuie căutaţi cei care au dat comanda pentru bannerele respective, firele ducnd pnă la conducerea municipală şi judeţeană a PD-L.

 

Pnă la urmă, potrivit legii, au fost amendaţi cei care au instalat efectiv bannerele respective, cu 1.500, respectiv 1.000 RON, iar bannerele au fost ndepărtate. Urmează ca sumele să fie decontate, suntem convinşi, de PD-L.

Tags: mash  campanie  pdl  
1361 vizite
Distribuie pe