Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vasile Lup şi-a dat demisia din PD-L
Florin Răchitan  - Joi, 21 Ianuarie 2010

Veste şocantă în tabăra democrat-liberalilor. În plină perioadă a negocierilor cu UDMR pentru posturile de directori, omul de afaceri Vasile Lup, care a îndeplinit până acum funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PD-L Satu Mare, şi-a dat dat demisia din partid.

 

El i-a anunţat vineri pe liderii judeţeni ai partidului, iar locul său la şefia Organizaţiei de Tineret ca fi preluat, provizoriu, de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, Florin Gal sau Radu Nicoară.

 

Redăm în continuare declaraţia scrisă a preşedintelui demisionar al Organizaţiei de Tineret al PD-L Satu Mare:

 

"Am luat decizia de a-mi da demisia din functia de Presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret al Partidului Democrat Liberal si imi dau demisia si din Partidul Democrat Liberal.

      

Stiu ca plecarea mea este inopinata si ca am lasat pe foarte multa lume fara cuvinte si am sa va spun de ce am luat aceasta hotarare :

        - pentru ca am un alt nou proiect

        - vreau sa ma ocup mai mult de afacerile mele si de familie, binenteles ordinea nu este aceasta.

       

Familia este pe primul loc, mai ales ca in scurta vreme eu si cu sotia mea vom avea inca un inger pe pamant.

       

Ma bucur ca in Partidul Democrat Liberal, in aceasta mare familie, am intalnit oameni deosebiti si mi-am facut foarte multi prieteni, binenteles acesti prieteni mi-au respectat decizia.

 

Tin de asemenea sa elogiez si conducerea Partidului Democrat Liberal pentru increderea, libertatea si sustinerea necontenita de care au dat dovada in a construi o organizatie puternica de tineret si indraznesc sa cred si sa afirm ca nu i-am dezamagit, tinand cont ca inainte de a fi propus presedinte, la sedintele la care am asistat prezenta a fost de 5 sau 7 persoane, iar in decurs de 9 luni de zile, Organizatia de Tineret a crescut foarte mult, iar la sedintele prezidate de mine prezenta a fost de 54 sau 58 de persoane la fiecare sedinta.

       

Nu cred ca prin plecarea mea din functia de Presedinte al Organizatiei de Tineret partidul sufera o mare pierdere, deoarece in partid exista suficient de multi tineri de calitate si foarte bine pregatiti care oricand pot sa se ocupe la fel de mult si bine ca si mine, conducand destinele tineretului PDL-ist."

 

Vasile Lup s-a înscris în PD-L în urmă cu trei ani şi jumătate, iar în luna februarie a anului trecut a fost ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret. S-a remarcat prin mobilizarea exemplară a tinerilor în organizarea campaniilor electorale din 2009, în urma cărora partidul a obţinut cele mai bune rezultate din istoria sa în judeţul Satu Mare. Era considerat un tânăr cu perspective frumoase în politica locală, după ce a obţinut deja succese remarcabile şi în lumea afacerilor.

 

El nu a dorit să ofere detalii despre noul proiect al său, dar a subliniat că nu a cerut şi nu doreşte să obţină nici un post de conducere în administraţie şi nici nu se va înscrie în vreun alt partid politic.

 

Tags: vasile lup  demisie  pdl  
3410 vizite
Distribuie pe