Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dorel Coica, reales preşedinte al PSD Satu Mare
Sergiu Lenghel, Florin Răchitan  - Vineri, 9 Iulie 2010

Dorel Coica a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Muncipale PSD Satu Mare, în cadrul Conferinţei de Alegeri desfăşurată vineri în sala Muzeului Judeţean.

 

Un număr de 106 membri cu drept de vot au participat la alegerile pentru funcţiile de conducere ale PSD Satu Mare, doctorul Dorel Coica fiind singurul candidat pentru şefia Organizaţiei Muncipale.

 

Conferinţa de Alegeri a fost condusă de preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan, care i-a avut alături în prezidiu pe colegul său din Parlament, senatorul Valer Marian, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al partidului, Mircea Govor, de asemenea vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Eugenia Ardelean, consilier local.

 

Invitaţi speciali la conferinţă au fost reprezentanţii din partea UDMR – Magyar Lorand, PNL – Adrian Albu şi PD-L – Dăliana Lazăr, fiecare susţinând discursuri în care au felicitat conducerea PSD Satu Mare pentru rezultatele de la alegerile locale.

 

În raportul despre mandatul său, Dorel Coica a trecut în revistă principalele rezultate pe care le-a avut în ultimii ani, punând accentul pe cel mai bun rezultat obţinut de PSD în ultimele două decenii la alegerile pentru Primăria Satu Mare, când el însuşi a reuşit să adune peste 45% din voturile sătmărenilor.


 

Organizaţia pe care o conduce este reprezentată în Consiliul Local de cinci membri, iar la alegerile locale din 2012 obiectivul principal este câştigarea funcţiei de primar şi obţinerea a cât mai multe mandate de consilieri municipali. Organizaţia Municipală PSD numără la ora actuală peste 2.100 membri, din care aproape 700 sunt femei.

 

La rândul său, senatorul Valer Marian a lăudat rezultatele obținute de Organizația Municipală PSD Satu Mare sub conducerea lui Dorel Coica la alegerile locale, parlamentare, euro-parlamentare și prezidențiale, apreciind că organizația a întinerit și s-a feminizat în ultimii ani, ceea ce e un aspect pozitiv.

 

Deputatul Gheorghe Ciocan l-a sfătuit pe colegul său, Dorel Coica, să fie mai ferm și chiar mai autoritar în luarea deciziilor de conducere și să se pregătească de pe acum să câștige alegerile locale ce vor avea loc peste mai puțin de doi ani.


 

După discursuri, au urmat alegerile propriu-zise, care s-au desfășurat foarte rapid după ce Gheorghe Ciocan a propus ca acestea să fie cu vot deschis. Coica a fost reales în unanimitate pentru încă un mandat de patru ani în fruntea organizației. El va fi ajutat în activitate de 15 vicepreședinți, un secretar general, în persoana lui Darius Filip, mai mulți secretari responsabili de diverse domenii, precum și de un Consiliu de Conducere format de 67 de membri. 

6798 vizite
Distribuie pe