Locale Altele
Duminica, 22 Septembrie 2019
Dum, 22 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PNL lansează programul „Noua economie“
Ioana Gavrău  - Marti, 21 Septembrie 2010
Reprezentanții Partidului Național Liberal Satu Mare au susținut luni o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat lansarea noul program de guvernare „Noua Economie“. Liberalii nu au ratat ocazia să critice măsurile de criză ale Guvernului Boc, catalogându-le drept iresponsabile și greșite.
 
Conferința de presă a fost susținută de Adrian Ștef, președintele PNL Satu Mare, Mircea Pal, membrul comisiei pentru muncă și coeziune socială și Eugen Ardelean, secretarul comisiei pentru educație.
Tema conferinței a fost anunțarea noul proiect de guvernare al Partidului Național Liberal.
„Ordonanța de Urgență 63 a Guvernului a apărut ca o găselniță și încalcă principiul autonomiei locale. În loc să fie mai bine observăm că s-au îngroșat rândurile șomerilor. Este nevoie de restructurarea administrației publice centrale și locale“, a spus Adrian Ștef.

Mircea Pal a anunțat programul de guvernare propus de PNL, care va fi lansat miercuri. „Noua economie“ prevede reducerea cotelor de contribuții, scăderea sistematică a contribuțiilor sociale, crearea unui card al asiguratului, eliminarea impozitului forfetar și stimularea economiei prin creșterea veniturilor.

„Economia este în derapaj, vom avea o toamnă a protestelor. Nu de puține ori au fost semnalate măsurile greșite ale guvernului Boc, bugetul statului este secătuit, iar dacă nu vom mai împrumuta bani, vom rămâne fără fonduri pentru plata pensilor“, a spus Mircea Pal.

Eugen Ardelean, secretarul comisiei pentru educație este revoltat pentru că nu există colaborare între sindicaliștii din învățământ.
 
„Nu mi se pare normal că un anumit sindicat din învăţământ să aibă sediul în Inspectoratul Şcolar Judeţean, chiar lângă biroul inspectorului general”, a precizat Eugen Ardelean.

1387 vizite
Distribuie pe