Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
PSD-iștii au pichetat sediul PD-L
Ioana Gavrău  - Luni, 31 Ianuarie 2011
Protest spontan al PSD-iștilor sătmăreni. Un grup de aproximativ 30 de persoane, toți membri ai partidului aflat în opoziție, au pichetat luni, de la ora 15.00, în fața sediului PD-L. Proteste de acest gen s-au desfășurat concomitent în toate orașele din țară. Cu toate că sunt conștienți de rezultatul nul, PSD-iștii au executat ordinele, dând dovadă de disciplină de partid.


Peste 30 de PSD-iști au protestat luni față de actuala guvernare. Manifestanții au fost pașnici, protestul durând nu mai mult de o jumătate de oră.

Am venit să protestăm față de abuzurile pe care le face actuala guvernare împotriva cetățenilor acestei țări. Este un abuz, un genocid asupra poporului român, asupra bugetarilor, profesorilor, pensionarilor“, a declarat Mircea Govor, vicepreședintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Satu Mare.

Niciun membru al PD-L Satu Mare nu a coborât din sediu.
 

Nu cred că vom primi nicio reacție din partea lor. Le-a fost frică să iasă din sediu“, a mai spus Mircea Govor.

Reprezentanții PSD nu au putut să precizeze cu exactitate dacă proteste de acest gen vor mai avea loc. „Nu putem să luăm decizii de capul nostru. Vedem ce se va întâmpla în zilele următoare“, a mai precizat Govor.
1760 vizite
Distribuie pe