Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mariana Popa a rămas preşedintele Organizaţiei de Femei PD-L
PD-L Satu Mare  - Vineri, 1 Aprilie 2011

Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Democrat-Liberal Satu Mare si-a ales noua conducere.

In prezenta secretarului de stat din Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Nicolae Ivaschescu, a deputatului Holdis Ioan si a celor peste 200 de delegati si invitati, Mariana Popa a prezentat raportul de activitate al organizatiei pentru mandatul care s-a sfarsit.

 

Pentru functia de presedinte, delegatele prezente au avut de ales intre Mariana Popa si Edita Ghilea. Din 141 de voturi valabil exprimate, 98 au fost in favoarea doamnei Mariana Popa, 40 pentru doamna Edita Ghilea, iar 3 voturi au fost anulate.

 

Cele doua functii de prim-vicepresedinte au revenit doamnelor Ileana Blidar si Sobius Monica, iar functiile de secretar general doamnelor Robas Anuca si Roca Rodica. Din conducerea judeteana mai fac parte 10 doamne cu functia de vicepresedinte si 15 in calitate de secretari executivi.

 

Inspectorul şcolar general Mariana Popa a declarat ca isi propune continuarea proiectelor incepute  in mandatul trecut, initierea altora,  atragerea de noi membre, consolidarea organizatiei judetene de femei si promovarea doamnelor in viata politica satmareana.

3676 vizite
Distribuie pe