Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii democrat-liberali au plantat stejari la Oţeloaia
PD-L Satu Mare  - Duminica, 3 Aprilie 2011

La initiativa presedintelui Adrian Cosma, tinerii democrat-liberali au organizat sambata o actiune de impadurire in zona lacului de la Oteloaia.

Dupa un mic dejun cu produse traditionale romanesti, in mai putin de cinci ore tinerii au plantat o mie de puieti de stejar si paltin de munte.


 

Alaturi de acestia s-au aflat si cativa democrat-liberali din conducerea judeteana: presedintele Ioan Holdis, directorul Ioan Mihalca, Ioan Nistor, Daliana Lazar, Nicolae Suta, Sorin Ghilea, Ionica Sabau, Gheorghe Ziman, si binenteles, primarul Simion Ardelean.

 

Adrian Cosma a declarat ca impadurirea ramane o necesitate, astfel ca aceasta trebuie sa fie o prioritate pentru institutiile statului si pentru tinerii care pot contribui astfel la protejarea „aurului verde”, a mediului si a sanatatii noastre.


 

„Trebuie sa respectam padurea si ceea ce ea ne ofera cu atata generozitate. Noi am vrut sa demonstram ca tinerii democrat-liberali sunt responsabili, ca inteleg cu multa maturitate problemele si nevoile cu care ne confruntam. Primul pas l-am facut atunci cand ne-am implicat in politica si nu am ales sa stam deoparte, ci am vrut sa aratam ca noua ne pasa. Putem face atat de multe lucruri bune pentru comunitatea noastra, incat ar fi mare pacat sa ne consumam energia in mod inutil. Prin actiunile noastre viitoare, imi propun sa demonstram ca noua ne pasa de viitorul nostru” - a mai adaugat acesta.  

3498 vizite
Distribuie pe