Locale Altele
Marti, 26 Mai 2020
Marti, 26 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marko Bela a lansat oficial candidaţii UDMR Satu Mare pentru Parlamentul României
Florin Răchitan  - Miercuri, 29 Octombrie 2008

La restaurantul hotelului Astoria a avut loc azi lansarea oficială a candidaţilor organizaţiei judeţene Satu Mare a UDMR pentru Parlamentul României.
 
La eveniment a participat şi preşedintele UDMR, Marko Bela, care a prezentat echipa de candidaţi sătmăreni în faţa reprezentanţilor presei locale. El şi-a exprimat speranţa că cei şapte candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor vor profita atât de experienţa celor care nu se află la primul mandat în Parlament, cât şi de entuziasmul tinerilor care îi înlocuiesc pe unii dintre veterani, şi se vor strădui împreună să reprezinte cât mai bine nu doar interesele comunităţii maghiare, ci şi pe cele ale tuturor sătmărenilor.

Fiecare candidat s-a prezentat apoi în câteva cuvinte, insistând asupra priorităţilor pe care le au în vedere în cazul în care vor ajunge să ocupe fotoliile de senatori şi deputaţi. Din partea UDMR Satu Mare, pentru Camera Deputaţilor candidează Erdei D. Istvan, Varga Attila, Riedl Rudolf, Kovacs Mate şi Turos Lorand, iar pentru Senat şi-au depus candidaturile în cele două colegii electorale din judeţ Konya Laszlo şi Tiberiu Gunthner. 

Tags: udmr  lansare  candidati  marko bela  
2462 vizite
Distribuie pe