Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Primele candidaturi depuse la Biroul Electoral Municipal Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 30 Aprilie 2012

O bună parte a candidaţilor UDMR pe locurile eligibile în Consiliul Local Satu Mare au fost prezenţi luni, la sediul Biroului Electoral Municipal de pe Aleea Jiului, pentru a-şi depune candidaturile, împreună cu primarul Iuliu Ilyes, la alegerile locale din 10 iunie.
 


Ei au fost însoţiţi de preşedintele Organizaţiei Judeţene, UDMR, Csehi Arpad, care le-a urat succes în cursa electorală.

 

UDMR a predat o listă completă cu 29 de candidaţi, din care se aşteaptă să ajungă în Consiliul Local 10 sau 11. De asemenea, ţelul UDMR Satu Mare este păstrarea postului de primar şi al unui post de viceprimar al municipiului.


 

Până luni şi-au mai depus candidaturile reprezentanţii Partidului Poporului Dan Diaconescu, cu medicul Niţă Golea lansat în cursa pentru Primărie, cei ai Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat, ce-l are candidat la Primărie pe delegatul sătesc din Sătmărel în Consiliul Local Satu Mare, Gheorghe Sarkozy, precum şi cei ai Partidului Naţional Democrat Creştin, care nu au candidat la Primărie, doar la Consiliul Local.


 

Echipa PNDC care a fost prezentă luni la Biroul Electoral Municipal a fost formată din Darius Bor – preşedintele filialei judeţene, dr. Muncean Mircea, Szilvester Zsolt, Merkli Istvan şi Dan Cojoc. Într-un comunicat de presă remis de conducerea judeţeană a PNDC se arată că aceştia sunt oameni profesionişti, întreprinzători care au demonstrat că pot obţine rezultate şi în afara politicii.
 

 

„Pentru că sătmărenii nu au de ales în 2012, vrem să le dăm alternativa unor oameni oneşti, care s-au strâns într-o echipă de oameni independenţi. Suntem independenţi de sistemul actual, de grupurile de interese care au controlat puterea în oraş şi judeţ. PNDC Satu Mare e un partid cu nişte valori corecte: muncă, onoare, spirit naţional şi democratic, care dă şansa unor oameni cu profesii şi idei liberale să se afirme. Aşa poate începe orice proiect mai mare, de jos, de la firul ierbii. Poate PNDC va fi o surpriză aici în Satu Mare şi un exemplu pentru toată lumea” – se arată în comunicatul de presă al PNDC.

 

3190 vizite
Distribuie pe