Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
USL vrea să recâştige Tăşnadul
USL Tăşnad  - Duminica, 13 Mai 2012

In placuta ambianta oferita de Terasa Roz din Tasnad a avut loc vineri ceremonia de lansare oficială a candidatilor USL pentru functiile de primar si consilieri locali.
 

    

La eveniment au fost prezenti presedintele PNL Satu Mare, Adrian Stef, deputatul Viorel Buda, senatorul Ecaterina Andronescu - vicepresedinte al Partidului Social Democrat si fost ministru al Educatiei Nationale, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi,  senatorul Valer Marian, primarul orasului Negresti-Oaş, Nicolae Bura, presedintele PSD Tasnad, Ovidiu Buzgau, presedintele PNL Tasnad, Romeo Antal, presedintele PC Tasnad, Sabau Vasile, precum şi candidatii pentru primariile si consiliile locale din localitatile invecinate.

    

Evenimentul a inceput cu intonarea imnului Romaniei, dupa care Vasile Mitrasca, candidatul USL pentru functia de primar al orasului Tasnad, si-a prezentat cateva dintre cele mai importanta puncte din programul său electoral.
 

 

Vasile Mitrasca are o experienta vasta, acumuland 12 ani in domeniul administratiei, 2 mandate de primar in Cauas si alte 2 mandate in Tasnad. Acesta isi doreste, daca ajunge primar, sa refaca infrastructura orasului, sa realizeze canalizarea si alimentarea cu apa pe o lungime de 20  km, reabilitarea statiei de pompare, reabilitarea blocurilor vechi, realizarea unei baze de tratament in Baile Tasnad - proiect pentru care deja exista studii de fezabilitate, refacerea drumului judetean, refacerea zonei centrale si spatiile verzi, a spatiillor pentru copii, scoaterea traficului greu din oras si sustinerea persoanelor cu greutati materiale, inclusiv  accesul liber al persoanelor varstnice in Baile Tasnad.

 

La eveniment au fost prezentati si candicatii pentru Consiliul Local Tăşnad din echipa USL:

Micu Horea-Gheorghe (PSD), Nica Daniela-Ramona (PNL), Farcau Adrian-Danut (PSD), Maier Calin-Daniel-Vasile (PSD), Horgos Izidor (PSD), Mindreanu Remus-Gheorghe (PNL), Hoblea Vasile-Eusebiu (PNL), Lates Eugen (PSD), Matisan Romulus-Ioan (PNL), Onac Augusta-Elena (PSD), Batori Mihai (PNL), Ciceo Sabin (PSD), Maier Ioan (PNL), Mitrasca Ioan (PSD), Mocan Claudiu Ioan (PC), Sabo Ionut (PSD), Ilies Gheorghe Manuel (PC), Pop Ileana (PSD).
 

 

Au luat cuvantul rand pe rand toti cei prezenti, subliniind schimbarea de la nivel national prin investirea Guvernului Ponta si faptul ca anul 2012 este anul victoriei si al schimbarii si pe plan local.

 

Prezenta la eveniment, Ecaterina Andronescu a declarat: „A inceput schimbarea si trebuie sa o ducem la capat. A venit vremea ca romanii sa nu mai fie umiliti in tara lor. Trebuie sa castigam pentru cetatenii care asteapta sa facem ceea ce spunem! USL va invinge pentru ca suntem mai buni, mai respectuosi si vrem sa facem ceea ce spunem”!

 

Discursul Ecaterinei Andronescu a fost continuat de ministrul Ovidiu Silaghi, care a declarat: „Puterea trebuie sa invinga, pentru ca noi suntem puterea. Anul acesta USL castiga alegerile generale, USL castiga si alegerile locale, atat pentru Tasnad, cat si pentru presedintia Consiliului Judetean Satu Mare”!
 

 

Manifestarea s-a incheiat cu intonarea imnurilor celor doua partide, in aplauzele membrilor si simpatizantilor prezenti la eveniment.

2178 vizite
Distribuie pe