Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
UDMR şi-a început campania într-un autobuz
Lorena Georgi  - Miercuri, 5 Noiembrie 2008

Un autobuz electoral al UDMR va parcurge partea de sud a judeţului Satu Mare pentru a convinge membrii minorităţii maghiare, în special tinerii, să se prezinte la vot în data de 30 noiembrie.
 
Autobuzul, care a pornit marţi din judeţul nostru, va cutreiera tot Ardealul până la sfârşitul campaniei electorale. Candidaţii UDMR la alegerile parlamentare, însoţiţi de preşedintele organizaţiei judeţene, Csehi Arpad, au susţinut o conferinţă de presă în autobuzul caravanei. Preşedintele Csehi Arpad a accentuat importanţa conştientizării tineretului asupra necesităţii de a-şi exercita dreptul de vot.


Deputatul Erdei D. Istvan, candidat în Colegiul nr.4 pentru Camera Deputaţilor, a declarat că UDMR va lansa în dezbatere publică un proiect legislativ privind scăderea vârstei pentru exercitarea dreptului la vot de la 18 la 16 ani, respectiv pentru scăderea vârstei necesare ocupării unor funcţii alese în administraţia locală de la 21 de ani la 18 ani.


Candidaţii pentru Camera Deputaţilor, Varga Attila, Turos Lorand, Kovacs Mate, respectiv candidaţii pentru Senat, Ladislau Konya şi Tiberiu Gunthner, au vorbit despre importanţa mobilizării tineretului la urne. Caravana UDMR va străbate azi zonele localităţilor Livada şi Carei, după care se va îndrepta spre judeţul Bihor.

Tags: caravana  udmr  autobuz  
1730 vizite
Distribuie pe