Locale Altele
Vineri, 16 Aprilie 2021
Vin, 16 Apr 2021
Potrivit unui sondaj Econtext, Csehi Arpad va câştiga un nou mandat
Econtext  - Joi, 24 Mai 2012

Potrivit unui sondaj dat publicităţii miercuri de publicaţia online Econtext, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, va câştiga un nou mandat, cu un procent de 38%.

 

Econtext a prezentat situaţia din fiecare judeţ, ilustrând-o cu o hartă şi un tabel cu numele primilor doi candidaţi cu şanse reale de câştig, dar şi cu procentele ce ar urma să fie obţinute de potenţialii câştigători.

 

În acest scop au fost adunate toate sondajele efectuate în fiecare judeţ de institutele specializate: CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic CSCI , Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie şi multe publicaţii locale.

 

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csehi Arpad, candidat pentru un nou mandat din partea UDMR, a declarat că acest sondaj relevă rezultatele muncii din ultimii patru ani și va continua întâlnirile cu sătmărenii pentru a le explica strategia de dezvoltare și viitoarele proiecte.

 

"Ne bucură rezultatul acestui sondaj de opinie, ne dă încredere că munca noastră nu este în zadar, dar noi nu vrem să câştigăm sondajele de opinie, ci alegerile. Voi continua întâlnirile personale cu sătmărenii pentru a le prezenta în detaliu strategia noastră de dezvoltare, a judeţului nostru şi de continuare a proiectelor demarate împreună. Vreau să atragem cât mai mulţi sătmăreni, pentru binele comun şi să continuăm împreună” - a declarat Csehi Arpad.

Citeşte articolul complet pe Econtext

2336 vizite
Distribuie pe