Locale Altele
Joi, 25 Februarie 2021
Joi, 25 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caravana USL în Parcul UFO
USL Satu Mare  - Miercuri, 30 Mai 2012

Candidatul USL la Primăria Satu Mare, Dorel Coica, a continuat şi marţi seara caravana de informare a cetăţenilor municipiului cu privire la proiectele din contractul său social, proiecte care dacă nu vor fi îndeplinite, doctorul candidat acceptă să fie demis din funcţia de primar.

 

Dorel Coica le-a explicat celor prezenţi oferta cu privire la construcţia unui număr de 1.000 de locuinţe de locuinţe sociale, realizate direct de către Primărie în parteneriat public-privat, la costuri de producţie.
 

 

Candidatul a avut grijă ca fiecare dintre cei prezenţi în Parcul UFO din cartierul Micro 17 să înţeleagă că astfel de proiecte sunt viabile şi au girul Guvernului României şi susţinerea evidentă a premierului Victor Ponta.


 

Aceeaşi temă a locuinţelor s-a discutat şi miercuri dimineaţa în Piaţa Mare, unde mai interesantă pentru pensionari şi cei prezenţi a fost problema locuinţelor modulare pentru persoanele cu venituri mici.

 

„Locuinţele vor fi de o cameră, două camere şi trei camere, bucătărie şi baie, adică un confort  minim necesar oricui în secolul XXI. Locatarii acestor unităţi locative vor fi persoane cu situaţii financiare foarte dificile, care vor face dovada că solicitarea lor este întemeiată” – a declarat Dorel Coica.

1675 vizite
Distribuie pe