Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iuliu Ilyes şi Csehi Arpad au bătut tobele alături de Csabcsi
UDMR Satu Mare  - Vineri, 1 Iunie 2012

Cserey Csaba, alias Csabcsi, a apărut joi seara pe scenă cu Iuliu Ilyés şi Csehi Árpád, candidaţii UDMR pentru funcţiile de primar al municipiului Satu Mare, respectiv preşedinte ale Consiliului Judeţean.

 

Cei care au fost prezenţi la evenimentul muzical organizat de Asociaţia Studenţilor Maghiari au petrecut o seară plină cu umor şi distracţie cu tinerii, la restaurantul Chilly Csarda.

 

Primarul Iuliu Ilyes l-a invitat pe percuţionistul Csabcsi, care, spre marea bucurie a fanilor, s-a pregătit cu un concert interactiv. La îndemnul lui Csabcsi, toţi cei prezenţi în sală au devenit muzicieni pentru o seară.

 

La un moment dat cei doi candidaţi s-au alăturat tinerilor adunaţi pe scenă şi au contribuit la spectacol cu recitaluri individuale la tobe.

 

,,Toată lumea lansează numai promisiuni. Avem aici doi conducători, care au făcut ceea ce au planificat şi pentru ce au fost aleşi atunci. Este de o importanţă majoră continuitatea, pentru că lucrul început îl poate finaliza numai cel care l-a iniţiat. Calea bătătorită nu se abandonează”- a declarat Csabcsi la sfârşitul concertului, urmat cu partide de cărţi şi discuţii la o bere.

717 vizite
Distribuie pe