Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victor Ponta îi susţine pe candidaţii sătmăreni ai USL
Florin Răchitan  - Joi, 7 Iunie 2012

Premierul României, Victor Ponta, a vizitat joi Satu Mare pentru a-şi arăta sprijinul, în calitate de co-preşedinte al Uniunii Social Liberale, pentru candidaţii sătmăreni ai USL la alegerile locale.

 

El a dorit să garanteze personal că proiectele propuse de candidaţii USL pentru Primăria Satu Mare şi preşedinţia Consiliului Judeţean, Dorel Coica, respectiv Adrian Ştef, nu vor rămâne promisiuni deşarte, ci vor beneficia de toată susţinerea Guvernului pentru punerea lor în aplicare.

 

Victor Ponta a apreciat răsturnarea de situaţie la care puţini se aşteptau în urmă cu câţiva ani, când candidaţii partidelor româneşti ce compun acum Uniunea Social Liberală nu aveau speranţe la obţinerea celor mai mari posturi de conducere ale municipiului şi judeţului, dar, în opinia sa, alegerile din 10 iunie reprezintă o şansă pentru schimbarea în bine, de care speră că sătmărenii vor profita din plin.

 

Premierul a dat asigurări că Guvernul va cofinanţa toate proiectele propuse de autorităţile locale şi judeţene sătmărene şi care beneficiază de finanţări europene, dar banii de la buget se vor da pe proiecte realiste, nu pe „afaceri de partid”.

 

„Pentru Satu Mare era mult mai bine dacă Dorel Coica devenea primar în 2008, dar, chiar dacă acest lucru se întâmplă mai târziu, vom repara situaţia” – a declarat Victor Ponta.

1369 vizite
Distribuie pe