Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dorel Coica face apel la sătmăreni să-l alunge pe Băsescu
Florin Răchitan  - Vineri, 13 Iulie 2012

„Nici Ceauşescu nu a făcut atâta rău României cât a făcut Traian Băsescu în cei opt ani în care a condus această ţară” – a declarat primarul Dorel Coica în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul Partidului Social-Democrat din Satu Mare. El a lansat un apel către sătmăreni să se prezinte la referendum în număr cât mai mare, la fel ca la alegerile locale din 10 iunie, şi să voteze pentru demiterea preşedintelui.

 

„Băsescu este un cacealmist, fariseu, cel mai mincinos om pe care l-am cunoscut şi instabil chiar şi din punct de vedere medical. A reuşit să păcălească românii vărsând lacrimi de crocodil pe umărul lui Stolojan, iar acum încearcă să ne păcălească din nou, victimizându-se. Dar românii nu se mai lasă păcăliţi atât de uşor, oricât se plânge el la Merkel sau la ceilalţi prieteni ai lui, Sarkozy şi Berlusconi, aceştia din urmă fiind scoşi deja pe tuşă în ţările lor” – a adăugat Dorel Coica.

 

Primarul Sătmarului este convins că preşedintelui suspendat îi este teamă de români, de aceea a intrat în panică şi şi-a pregătit deja retragerea investind milioane de euro în reabilitarea vilelor de protocol la care va avea drept de folosinţă pe toată durata vieţii sale, la fel ca ceilalţi foşti preşedinţi.

 

„Abia aştept să se termine această perioadă neagră din istoria României. Băsescu poate să-şi ia unul dintre vapoarele din flota pe care a făcut-o chiar el să dispară şi să plece într-una din ţările africane în care fratele său exportă armament printr-o filieră mafiotă” – a încheiat Dorel Coica.

1453 vizite
Distribuie pe