Locale Altele
Luni, 19 Aprilie 2021
Luni, 19 Apr 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cinci sute de sătmăreni la mitingul anti-Băsescu de la Oradea
Florin Răchitan  - Miercuri, 25 Iulie 2012

Nu mai puţin de 500 de sătmăreni, membri şi simpatizanţi ai Partidului Social-Democrat şi ai Partidului Naţional Liberal, în frunte cu liderii organizaţiilor judeţene şi locale ale acestor formaţiuni politice care alcătuiesc Uniunea Social-Liberală, au participat marţi la mitingul anti-Băsescu de la Oradea, la care, potrivit estimărilor Jandarmeriei, au fost prezente în total 8.000 de persoane.

 

Sătmărenii au pornit la ora 15 din Centrul Vechi cu mai multe autocare, dar şi cu multe maşini personale şi au ajuns la Oradea la timp pentru a participa la mitingul ce a durat toată seara pe strada Independenţei de pe malul Crişului.
 

 

Ei au scandat împreună cu miile de protestatari sosiţi din tot Ardealul mesaje împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi îndemnuri de participare la referendumul de duminică.
 

 

Pe scenă au luat cuvântul preşedintele interimar Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta, aceştia transmiţând tuturor participanţilor mesaje pentru demiterea preşedintelui suspendat, ei fiind susţinuţi, printre alţii, chiar şi de preşedintele UDMR Bihor, Alexandru Kiss.
 

 

Manifestarea s-a desfăşurat fără incidente, iar sătmărenii au ajuns cu bine acasă seara târziu.

1300 vizite
Distribuie pe