Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ştef face apel la sătmăreni să se prezinte la vot
USL Satu Mare  - Duminica, 29 Iulie 2012

Preşedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, a declarat duminică că  etnicii maghiari nu trebuie sa asculte îndemnul adresat de premierul ungar, Viktor Orban, de a nu vota la referendum.

 

„Premierul Ungariei, Viktor Orban, se amestecă nepermis în campania de referendum din România. Din acest motiv cred că suntem datori să subliniem faptul că atât cetăţenii de etnie maghiară, cât şi cei de etnie română trăiesc în România şi votul lor este la fel de important.

 

Cred că cetăţenii români de etnie maghiară au dreptul de a decide singuri dacă vor să beneficieze de dreptul de a vota, câştigat si de ei cu multe sacrificii.

Fără a face vreun îndemn de a vota într-un fel sau altul, cred că cetăţenii români de etnie maghiară au dreptul, dar şi datoria de a vota la acest referendum. Fac un apel ca cetăţenii să participe la vot, pe considerentul că toţi sunt în egală măsură interesaţi de acest referendum.”
- a spus Adrian Stef.

 

Preşedintele Consiliului Judetean Satu Mare crede ca azi s-a oferit din nou şansa de ne decide noi înşine viitorul nostru prin posibilitatea de a alege între păstrarea la putere a actualului preşedinte al ţării sau renunţarea la el. 

 

Adrian Stef a ţinut să reamintescă locuitorilor judeţului că şi preşedintele UDMR Satu Mare, Arpad Csehi, ii indeamna pe locuitorii de etnie maghiara din judet să se prezinte la vot, iar în intimitatea cabinei de vot pot să asculte cu toţii de propria conştiinţă şi să voteze în consecinţă. Celor care încă nu au ajuns la secţiile de votare, le reamintim că acestea sunt deschise până la ora 23.

1029 vizite
Distribuie pe