Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PD-L mulţumeşte sătmărenilor pentru boicotarea referendumului
PD-L Satu Mare  - Marti, 31 Iulie 2012

Partidul Democrat Liberal Satu Mare multumeste satmarenilor ca intr-o proportie covarsitoare, de peste 75%, au decis ca si in judetul nostru democratia trebuie sa primeze, invalidand astfel lovitura de stat declansata de niste aventurieri politici.  

 

Un procent de 70,85% dintre cetatenii cu drept de vot din judetul Satu Mare, la care se adauga  aproape 14.000 de satmareni din municipiu, s-au opus  prin neprezentare unui demers politicianist extrem de grav, care a creat intr-un rastimp  scurt prejudicii materiale si de imagine intregii tari, personal fiecarui roman onest.

 

Impreuna cu peste 11 milioane de romani, satmarenii s-au opus limitarii abuzive a competentelor si chiar intentiei de desfiintare a institutiilor fundamentale ale statului, Curtea Constitutionala si Avocatul Poporului.

 

Multumim satmarenilor pentru semnalul transmis USL si Guvernului Ponta, acela ca si in aceasta parte de Ardeal cetatenii doresc ca politicienii sa faca politica in interesul oamenilor si a tarii, nu pentru satisfacerea  intereselor personale sau de grup.

Felicitari satmarenilor care au inteles ca Romania trebuie sa ramana o tara europeana si ca drumul nostru este alaturi de tarile civilizate, de societatile construite sanatos, pe baza respectului fata de lege.

Presedinte  PDL Satu Mare

Deputat  IOAN  HOLDIS

1810 vizite
Distribuie pe