Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Laura Bota, aleasă vicepreşedinte a Femeilor PDL-iste
PD-L Satu Mare  - Luni, 1 Octombrie 2012

Biroul Permanent National al Organizatiei de Femei a PDL a hotarat, prin vot unanim, alegerea Laurei Bota in functia de vicepresedinte al acestei structuri centrale a Partidului Democrat-Liberal.

Cu aceeasi ocazie, Laura Bota a fost numita si in functia de vicepresedinte al Comisiei nationale pentru relatii, etica si litigii.

 

Potrivit unui comunicat de presă al PD-L Satu Mare, numirile vin ca o recunoastere a eforturilor Laurei Bota in a promova principiile si valorile dreptei europene, care formeaza edificiul central al doctrinei PDL. 

 

Laura  Bota a primit cu bucurie hotararea colegelor din BPN, urmand sa isi canalizeze in viitor eforturile pentru a promova egalitatea de sanse si necesitatea inaspririi pedepselor pentru infractiunile asociate violentei domestice.

 

"Este inadmisibil ca in anul 2012, in Romania, o femeie sa fie lovita odata la 30 de secunde, asa cum releva studiul Asociatiei pentru Promovarea Femeii din Romania. Violenta in familie frange destine, distruge familii, trebuie sa luptam impotriva acestui flagel" – declară Laura Bota.

 

Noul vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PD-L este casatorita şi are o fetita, fiind de profesie medic stomatolog in municipiul Satu Mare.

4486 vizite
Distribuie pe