Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Avocatul Ovidiu Mureşan candidează din partea Tineretului PD-L
Florin Răchitan  - Miercuri, 3 Octombrie 2012

Un avocat în vârstă de 30 de ani, Ovidiu Mureşan, a fost desemnat de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal să candideze pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

Candidatura acestuia este susţinută atât de preşedintele OT-PDL Satu Mare, Adrian Cozma, cât şi de preşedintele organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni politice, Claudiu Ardelean, dar şi de vicepreşedintele naţional al partidului, Andreea Paul, care l-au prezentat pe tânărul candidat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Preşedintele Claudiu Ardelean a declarat că va susţine candidatura colegului său de partid în Colegiul 5, pe care l-a descris ca fiind un „colegiu greu”, unde Ovidiu Mureşan îl va avea contracandidat pe fostul viceprimar al Sătmarului, Kereskenyi Gabor, dar şi-a exprimat convingerea că PDL-istul are şanse reale de victorie, deoarece vorbeşte bine limba maghiară şi, prin natura profesiei sale, se află în contact permanent cu oameni de toate vârstele şi toate categoriile sociale, pe care îi ajută în rezolvarea problemelor juridice.

 

La rândul său, candidatul Ovidiu Mureşan a afirmat că el crede în şansa sa, mai ales că va reprezenta o alianţă a dreptei politice şi i-a îndemnat pe toţi tinerii să aleagă „calea cea dreaptă”.

 

Un îndemn asemănător a lansat şi vicepreşedintele PD-L, Andreea Paul, candidată pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Oaş, ea amintind de programul pentru tinerii debutanţi în afaceri, pe care l-a iniţiat şi l-a susţinut în timpul Guvernului Boc şi care acum este continuat şi de Guvernul Ponta, după ce iniţial a fost ignorat de acesta.

 

„Sătmărenii au avut ocazia deja să compare cele două guverne. E destul de clar deja că guvernul susţinut de PD-L a făcut ceea ce trebuia în ultimii 5 ani, chiar dacă au fost şi unele greşeli sau erori, însă guvernul susţinut de USL a făcut tot ce e mai rău în ultimele 5 luni. Acest guvern poate fi caracterizat prin sintagma: ziua şi beleaua” – a declarat Andreea Paul.

 

Preşedintele PD-L Satu Mare, Claudiu Ardelean, a precizat că lista candidaţilor pentru toate colegiile va fi definitivată în cadrul şedinţei de joi a Biroului Permanent Judeţean al partidului, însă aceasta mai poate suferi modificări, deoarece dosarele tuturor candidaţilor trebuie să treacă de analiza minuţioasă a unei comisii de etică din care fac parte, printre alţii, Monica Macovei şi Theodor Stolojan.

 

De asemenea, încă se poartă discuţii în vederea acordării unui colegiu pentru candidatul organizaţiei sătmărene a Forţei Civice, cu care PD-L este partener în cadrul Alianţei pentru o Românie Dreaptă.

 

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L Satu Mare, Adrian Cozma, a declarat că partidul pe care îl reprezintă va avea o campanie electorală a bunului simţ. „Vom transmite mesaje reale către alegători, nu le vom vinde iluzii” – a declarat Adrian Cozma.

2381 vizite
Distribuie pe