Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul oşenilor, Nicolae Bura, conduce detaşat în sondaje
USL Satu Mare  - Vineri, 16 Noiembrie 2012

Candidatul USL în Colegiul 1 Oaş pentru Camera Deputaţilor, Nicolae Bura, este de departe preferatul oşenilor la alegerile parlamentare care vor avea loc în 9 decembrie. Toate sondajele realizate în ultima lună indică că Nicolae Bura conduce cu aproximativ 70% din intenţiile de vot ale cetăţenilor Ţării Oaşului.

 

Potrivit unui sondaj realizat la comanda PP-DD în urmă cu o săptămână, Nicolae Bura are 69% din intenţiile de vot, în timp ce contracandidata sa de la ARD, Andreea Paul (Vass) este creditată cu doar 8% din preferinţele oşenilor. Candidatul PP-DD, Gianny Berinde, are 5% din intenţiile de vot.

 

Un alt sondaj realizat la nivel naţional înainte de începerea campaniei electorale arăta că Nicolae Bura va câştiga detaşat alegerile parlamentare din 9 decembrie, cu aproximativ 70%, Colegiul 1 Oaş fiind menţionat printre colegiile eligibile ale USL la nivel naţional. 

 

Nicolae Bura declară că este onorat de încrederea care îi este arătată, precizând că acest lucru dovedeşte că cetăţenii Ţării Oaşului nu cred "în minciuna, aroganţa şi nesimţirea doamnei Andreea Paul".

 

"Încrederea reflectată de sondajele de opinie demonstrează că cetăţenii Ţării Oaşului cred în oamenii care le-au fost alături în aceşti ani, care au realizat proiecte pentru ei şi taxează candidaţii sosiţi peste noapte în zonă, care folosesc metode murdare pentru a mai creşte un procent. Atitudinea obraznică şi nesimţirea doamnei Vass denotă multă disperare, iar minciunile, provocările şi jocurile murdare pe care le practică nu fac altceva decât să o coboare şi mai jos în preferinţele electoratului.

 

Observ că doamna Vass nu a reuşit şi nici măcar nu a încercat să cunoască oşenii de când a ajuns în zonă, altfel ar fi ştiut că oşenilor nu le plac oamenii arţăgoşi care le jignesc semenii, nu le plac oamenii care afirmă că <vor educa oşenii>, care afirmă despre ei că <nu sunt gospodari> sau că <sunt preocupaţi de interese personale>. Un singur om care se află acum, accidental, în Ţara Oaşului pune interesul personal mai presus de interesul zonei, iar acel om este chiar Andreea Paul" - a declarat candidatul USL, Nicolae Bura.

 

Preferatul oşenilor pentru Camera Deputaţilor precizează că va duce o campanie electorală pozitivă şi constructivă, în folosul cetăţenilor Ţării Oaşului.

 

"În ciuda provocărilor mizerabile pe care le face, eu şi colegii mei vom duce o campanie electorală constructivă, în folosul cetăţenilor Ţării Oaşului. Peste tot pe unde am fost, în târguri, la biserici, pe străzi şi la diverse evenimente am fost întâmpinaţi cu simpatie şi căldură, ceea ce dovedeşte încă o dată că USL este şansa pe care o are Ţara Oaşului pentru a se dezvolta şi a prospera. Scopul nostru este să clădim, nu să demolăm cum a făcut PDL-ul vopsit acum în ARD.

 

Guvernul USL a făcut dreptate pentru bugetari, pentru pensionari şi pentru mame, şi va face dreptate până la capăt pentru toţi românii şi pentru toţi oşenii. Noi ştim că în Ţara Oaşului <baiurile> ni le rezolvăm singuri, în familie, şi ştim exact care sunt problemele reale ale zonei, avem soluţii şi le vom aplica după 9 decembrie" - a conchis deputatul oşenilor, Nicolae Bura.

1062 vizite
Distribuie pe