Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Candidaţii ARD în târgul din Tarna Mare
ARD Satu Mare  - Sambata, 17 Noiembrie 2012

Inima a bătut la Tarna Mare pentru ARD mai tare ca oricând. Impresionanta caravană ARD i-a avut în frunte pe Andreea Paul și Petre Mureșan.
 

 

Împreună cu acești oameni pricepuți ce vor reprezenta Țara Oașului în Camera Deputaților și Senat au fost liderul ARD Claudiu Ardelean, Monica Sobius - primarul din Tarna Mare, Adrian Toma - primarul din Batarci, Ioan Tătar - primarul din Bixad, Vasile Berinde și alți membrii marcanți ai ARD Negrești-Oaș.

 

Cu toții au fost înconjurați de numeroși susținători ai viitorilor parlamentari. Nicolae Bura nu a mai avut curaj să amenințe, așa cum a făcut-o acum câteva zile la adresa lui Alexandru Panea, șeful de campanie, în târg la Turț. Pur și simplu Nicolae Bura a văzut fenomenul ARD, s-a făcut mic și, copleșit, a plecat din târg. Frica e rușinoasă, fuga este sănătoasă.

 

Da, putere, entuziasm și pricepere! În fața amenințărilor USL-iste, ARD merge mai departe cu fruntea sus! Soluțiile clare ale Andreei Paul și ale lui Petre Mureșan s-au făcut auzite în întreg târgul din Tarna Mare. Oamenii au văzut că aceștia chiar pot să ducă Țara Oașului în fruntea Țării!

847 vizite
Distribuie pe