Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sorin Ghilea: „Nu mă lasă inima să stau deoparte”!
ARD Satu Mare  - Marti, 20 Noiembrie 2012

Stimată doamnă, stimate domn,

 

In 9 decembrie 2012, viitorul României va fi decis de dumneavoastră. De aceea este necesar să faceţi abstracţie pentru câteva momente de grijile traiului zilnic şi să reflectaţi la viitor.

 

În această scrisoare nu vreau să vă dau sfaturi. Imaginaţi-vă că stăm alături într-un autobuz, că vorbim şi că la un moment dat eu voi coborî. Dumneavoastră trebuie să mergeţi mai departe, căci viitorul României depinde de dumneavoastră.

  

România traversează astăzi o criză in primul rând morală, de încredere, şi abia apoi una economică. Societatea românească este sătulă de bâlci, de indecenţă, de necinste şi de ură. Trebuie să ne regăsim încrederea în noi şi în semenii noştri, cultura dialogului, toleranţa, dragostea de aproapele nostru.

          

Există în România nenumăraţi oameni oneşti şi competenţi, ale căror conştiinţe şi voturi nu pot fi cumpărate. Există în România întreprinzători care nu şi-au făcut averea prin afaceri dubioase. Există în România universitari, medici, cercetători cu studii strălucite. Există în România artişti de excepţie, scriitori de anvergură, sportivi de elită.

 

Există în România o clasă de mijloc formată din cetăţeni care au călătorit, au văzut şi au înţeles că se poate trăi şi altfel. Există în România oameni cinstiţi, tineri şi mai puţin tineri, în sate sau  oraşe, bogaţi şi săraci, cu credinţă în Dumnezeu şi dornici sa trăiască în armonie cu semenii lor.

         

Ei sunt forţa vie a naţiunii noastre şi totodată, adevărata majoritate. Ei sunt cei liberi şi puternici, cei ai căror voci nu se aud în România. Ei nu ies în stradă şi nu îşi găsesc locul în presa ahtiată  de scandal şi diversiuni. Poate faceţi parte dintre ei.

          

Decenţa, competenţa probată şi cinstea trebuie să devină criteriul de promovare a oamenilor politici. Scopul politicii este slujirea binelui comun, nu a intereselor de grup. Nu interesele meschine trebuie să ne unească, ci valorile. Libertatea individului şi a societăţii, limitate doar de responsabilitate, sunt principii de bază ale statului de drept.

         

Aceste cuvinte nu sunt doar nişte enunţuri de circumstanţă. In aceşti ani am întâlnit oameni care vorbeau despre  dumneavoastră, despre nevoile dumneavoastră, despre specialiştii care vă vor rezolva problemele. În aceşti ani am înţeles însă că este vorba doar de o simplă vorbărie. Interesele de grup, incompetenţa, ignoranţa, necinstea au făcut ca ţara să meargă tot mai prost.   

   

Cine sunt eu ? Mă  numesc Sorin Ghilea, am 43 de ani şi candidez la Senatul României din partea Alianţei România Dreaptă.

          

Locuiesc in Satu Mare, sunt căsătorit, am o soţie harnică si devotată, am un fiu elev de gimnaziu, o fiică, un ginere şi o nepoţică de 4 luni. Alături de părinţi şi socrii, ei sunt cele mai importante persoane din viaţa mea.

       

Sunt de profesie economist si jurist, activez in mediul privat, administrez afaceri in birotică, telecomunicaţii, dezvoltare imobiliară. Am fost consilier local in municipiul Satu Mare în legislatura 2008-2012.

 

Cei care mă cunosc ştiu că mă caracterizează echilibrul, bunul simţ, firescul. Cred ca am ajuns la o maturitate, la o experienţă de viaţă şi profesională care-mi permit să vă reprezint cu cinste în Parlamentul României.

 

0735-871.384

soringhilea@gmail.com

www.soringhilea.com

www.facebook.com/sorin.ghilea.5

 

Sus inima ! România are viitor!

 

Sorin Ghilea

Candidat al ARD la Senat în Colegiul 2

986 vizite
Distribuie pe