Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Certeze votează Nicolae Bura deputat şi Valer Marian senator
USL Satu Mare  - Marti, 20 Noiembrie 2012

Certeze, Huta Certeze şi Moişeni, localităţi celebre din regatul oşenilor, l-au primit marţi pe candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Nicolae Bura, cu braţele deschise, dar şi cu lecţiile făcute.

 

Vroiau informaţii despre dezvoltarea reţelelor de apă şi canalizare şi orice alte proiecte care le-ar aduce noi locuri de muncă, pentru ei şi pentru cei dragi, obligaţi să muncească peste hotare.

 

Printre ei, Mihoc Petre din Certeze, veteran de război, obligat să trăiască cu o pensie mică, dar pe care fostul şef al lui Andreea Paul Vass, Emil Boc, cu siguranţă i-ar mai fi micşorat-o.

 

“Este cel mai mare păcat să-ţi baţi joc de străbuni şi de cei care ne-au apărat ţara. Dacă nu erau oameni ca Petre Mihoc, de strajă pământului nostru oşenesc, nu ar fi avut guvernarea pedelistă cui să îi taie pensiile, salariile şi să închidă spitalele. Suntem în postul Crăciunului şi este dureros să vezi cum diverşi venetici vin să ne strice sărbătorile sub pretextul că ştiu ce e mai bine pentru noi. Suntem siguri că în data de 9 decembrie o să reuşim să punem capăt definitiv, împreună cu dumneavoastră şi cu domnul senator Valer Marian, batjocurii portocalii” - i-au spus simpatizanţii şi oamenii din cele trei sate candidatului USL, Nicolae Bura.

 

Cea mai mare parte a cetăţenilor din cele trei localităţi cu care s-a întâlnit candidatul Nicolae Bura au declarat că vor vota cu candidaţii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

917 vizite
Distribuie pe