Locale Altele
Duminica, 24 Ianuarie 2021
Dum, 24 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii din Micro 16 şi Micro 15 susţin candidaţii USL
USL Satu Mare  - Joi, 22 Noiembrie 2012

Candidatul USL în Colegiul 1 pentru Senat, Valer Marian, şi candidatul USL în Colegiul 3 la Camera Deputaţilor, Octavian Petric, au fost primiţi cu zeci de îmbrăţişări de locuitorii cartierelor Micro 16 şi Micro 15.

 

Sătmărenii au profitat de prezenţa celor doi, le-au expus problemele cu care se confruntă şi i-au asigurat de sprijinul lor la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

Cei doi candidaţi USL şi staff-ul de campanie care i-a însoţit le-au împărţit pliante sătmărenilor din cele două cartiere. Candidaţii au discutat cu oamenii problemele de pe strada lor, dar şi problemele majore cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi.

 

În Micro 16, locuitorii din zona Bulevardului Sănătăţii au profitat din plin de prezenţa primarului Dorel Coica şi a viceprimarului Radu Roca în staff-ul de campanie al candidaţilor, reclamând faptul că modul de amplasare al containerelor de colectare a deşeurilor menajere ocupă inutil spaţii de parcare.
 

 

În cartierul Micro 15, proprietara unuia dintre magazinele de cartier vizitate de candidaţii Valer Marian şi Octavian Petric le-a cerut să sprijine întreprinderile mici, prin reducerea numărului şi a valorii impozitelor şi taxelor.

 

Un vârstnic care a discutat în Micro 15 cu Valer Marian şi Octavian Petric i-a rugat pe cei doi candidaţi să nu uite de cea mai defavorizată clasă socială din România, cea a pensionarilor, dintre care mulţi se zbat în grave lipsuri materiale. "Noi ne-am propus să compensăm 90% toate medicamentele şi să reducem TVA-ul la alimentele de bază. Votaţi-ne şi ne vom aplica proiectele" - i-a răspuns pensionarului candidatul Octavian Petric.

939 vizite
Distribuie pe