Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicolae Bura s-a întâlnit cu alegătorii din Negreşti şi Bixad
USL Satu Mare  - Sambata, 24 Noiembrie 2012

Intâlnirile candidatului USL, Nicolae Bura, cu simpatizanţii au devenit pentru toţi moment de discuţii pe cât de pertinente şi folositoare de ambele părţi, pe atât de amicale.
 


Prezent la piaţa din  Negreşti-Oaş şi la târgul din Bixad, Nicolae Bura a purtat dialoguri pe teme de interes local, cât şi naţional, pentru că oşenii vor ca oşanul lor să-i reprezinte şi să le apere interesele în toate problemele.

 

Anularea accizelor pentru pălincă sau valorificarea meşteşugurilor locale au fost subiectele cele mai intens discutate, iar propunerile care veneau din partea simpatizanţilor dovedesc interesul oşenilor pentru susţinerea candidatului USL.

 

„Mă bucur sincer să văd că aţi citit cu atenţie şi interes programul meu pentru susţinerea mea în Colegiul 1 Oaş. Am nevoie de ideile, părerile şi susţinerea voastră, pentru că aşa vom fi siguri că vom face din Ţara Oaşului o zonă de interes pentru români şi străini.

 

Colegii mei, prezenţi aici, notează de fiecare dată ideile şi propunerile dumneavoastră şi vă asigur că le veţi recunoaşte de la tribuna Parlamentului, când vă voi reprezenta. Fie eu, în Camera Deputaţilor, fie domnul Valer Marian la Senat, fiecare cu atribuţiile sale, vă vom dovedi că aveţi de ce să fiţi mândri că ne-aţi votat” - le-a spus Nicolae Bura negreştenilor şi bixădenilor cu care s-a întâlnit.

2108 vizite
Distribuie pe