Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Dialog adevărat, curaj și soluții la Prilog
ARD Satu Mare  - Luni, 26 Noiembrie 2012

A avea răspunsuri potrivite pentru trebuințele oamenilor este adevărata satisfacție. Să fii sincer și să spui: aici știu, aici voi avea nevoie de ajutor. Curiozitatea fără margini „coace” întrebările.
 

 

Sub semnul acestor stări sufletești, Andreea Paul și Petre Mureșan, viitorii parlamentari ARD, s-au întâlnit cu alegătorii din Prilog. Întrebările au curs fără oprire ore în șir.


- Ce facem cu bătrânii din Prilog? Se poate construi o casă a lor, care să genereze locuri de muncă la nivel local.

- Ce facem cu sănătatea noastră? Dr. Rațiu va extinde la nivel local rețeaua cabinetelor sale medicale.

- Dar cu legumele și fructele noastre? Depozite frigorifice pe bani europeni.

- Ce facem cu pălinca? Și aici Andreea Paul și Petre Mureșan au rostit numele lui Dacian Cioloș, comisarul european, pentru a oferi soluții adevărate pentru micii producători. Au demontat minciuna USL că s-ar putea elimina acciza la pălincă, întrucât directiva europeană nu ne permite.


- Veți face compromisuri? Pentru binele comunității este nevoie de colaborare cu parlamentarii și primarii de orice culoare politică. Dar acest lucru nu se confundă cu trădarea partidului ori cu încălcarea principiilor creării României Drepte. Important este să nu ai sânge ticălos în vene.

- De ce n-avem asfalt? Fiindcă până acum nu s-au îngrijit. Dar primarul va colabora cu noi pentru a aduce bani europeni de investiții, atât în infrastructură, cât și în alte trebuințe ale Orașului Nou. 

- Petre și Andreea, veți uita de noi în Parlament? Veți mai veni în Țara Oașului? Vom fi la fiecare șase luni în toate localitățile și vom comunica constant cu oșenii prin cele două sedii de cabinete parlamentare, la Negrești-Oaș și Turț. Țara Oașului este casa noastră și locul nostru de muncă. 

 

Bura, vino la Prilog să vezi ce-nseamnă dialog! Bura și Marian, veniți la Prilog să vedeți ce-nseamnă întrebări curajoase! Bura și Marian, învățați bărbăția de la oamenii din Prilog!

1087 vizite
Distribuie pe