Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Paul, în campanie în târgul din Bixad
ARD Satu Mare  - Miercuri, 28 Noiembrie 2012

Măsurile ARD sunt clare, fundamentate pe cifre, pentru a evita orice tentativă de populism. Și ele au fost ascultate și apreciate în discuțiile cu oșenii aflați în târgul  tradițional de la Bixad.
 

 

Oșenii iubesc adevărul, nu minciuna, diversiunea și populismul. Prima măsură a ARD, odată aflată la guvernare, va fi relansarea creșterii economice a României, de care USL nu s-a îngrijit deloc. Ba mai mult, a adus țara în pragul recesiunii.

 

Nu vorbe, nu plagiere, nu haos instituțional. Măsurile explicate de către Andreea Paul, viitorul deputat, și Petre Mureșan, viitorul senator, au fost primite cu interes. Competența face diferența.

 

ARD va reduce cota unică de la 16% la 12%, începând cu 1 ianuarie 2013. Aceasta înseamnă că firmele din România vor plăti mai puține taxe la stat și le vor rămâne mai mulți bani pentru investiții și creștere. 

 

Salariul minim pe economie va crește de la 700 lei astăzi la 850 lei în anul 2013 şi 1.000 lei în anul 2015, pentru a îmbunătăți nivelul de trai al românilor. ARD va diminua presiunea fiscală de pe umerii angajatorilor prin reducerea cu 5 puncte procentuale a contribuțiilor pe care le plătesc în prezent și va susține investițiile în domeniile în care România poate excela: agricultură, industria alimentară, energie și industrii extractive, industriile creative. Sunt măsurile potrivite unor oameni tineri și energici, așa cum sunt Andreea Paul și Petre Mureșan.

 

Nicolae Bura a fost copleșit, ca de obicei, de caravana ARD condusă chiar de către primarul din Bixad, Ioan Tătar, alături de cei doi candidați. „Bura, sunt de partea oamenilor care fac treabă, de partea prietenilor mei, Andreea și Petre. De partea celor ce-i vor ajuta pe oamenii din Bixad să-și vadă proiectele comunei duse la capăt! Mincinoșii nu-mi plac!”.

 

Între susținători s-au aflat viceprimarul Călineștiului, Dinu Birtoc, viceprimarul Cămârzanei, Gheorghe Costea, omul de vază al Turțului, Ioan Belbe, lideri ARD din Negrești-Oaș, Orașu Nou, Vama, Tarna Mare, Batarci, Gherța Mică.

 

„Bravo, bine ați venit! Că ne-am săturat de paraziții aceia de la PSD!”. În plin târg, Andreea Paul i-a adresat o nouă invitație la dialog, a opta, lui Nicolae Bura, înconjurat doar de câțiva susținători speriați. Bura iar a fugit. Se spune că fuge plângând la Valer Marian, ca acesta să nu-l mai lase singur în târguri, ca în nenumărate cazuri de-a lungul campaniei. În Bixad ARD a triumfat!

1872 vizite
Distribuie pe