Locale Altele
Sambata, 24 Octombrie 2020
Sam, 24 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ARD mizează pe fapte, nu vorbe: cabinet medical la Batarci
ARD Satu Mare  - Vineri, 30 Noiembrie 2012

Grija pentru suflet a fost arătată prin rugăciune în această zi specială de Sfântul Andrei, petrecută de echipa ARD și sărbătorita Andreea Paul, candidatul pentru Camera Deputaților, la biserica ortodoxă din Batarci. Grija pentru om, pentru cei din jurul nostru, este de datoria fiecăruia. Pentru aceasta, competența profesională trebuie pusă în slujba comunității.

  

Nimic nu este mai de dorit decât sănătatea. Îngrijirea sănătății trebuie să fie la fel de accesibilă în mediul rural ca și în marile orașe. Soluția nu stă în spitalele mari, lipsite de dotările necesare.

 

De aceea, ARD pune accentul pe partea de prevenție și și-a propus înființarea de centre de îngrijire medicală în zonele rurale. Andreea Paul, viitorul deputat al Țării Oașului, a demarat deja un astfel de proiect în colaborare cu dr. Cosmin Rațiu, proprietarul Clinicii Sfântul Anton, și cu autoritățile locale.

 

La Batarci, voința nu a lipsit primarului Adrian Toma, care a sesizat necesitățile localității: a pus repede la dispoziție spațiul necesar, iar dr. Cosmin Rațiu va deschide curând un cabinet de medicină de familie și stomatologie. Mai mult, vor fi la îndemână specialiști, interniști sau cardiologi, după solicitări, dar și o ambulanță care se va deplasa oriunde în Țara Oașului, ori de câte ori va fi nevoie.

 

Pentru a arunca praf în ochii oșenilor și pentru a-și ascunde lipsa de realizări de până acum, Nicolae Bura se laudă că oferă, în plină campanie electorală, consultații oftalmologice gratuite pentru locuitori.

 

Andreea Paul recomandă tuturor oșenilor să facă acele consultații, dar să nu își dea votul pentru soluțiile de-o clipă. Bura recurge la soluții de moment, pentru un vot ce crede că l-ar putea lua în așa manieră, după care va uita iarăși de oșeni. La fel cum a făcut-o până acum.

 

Caracterul unui om se vede în faptele de zi cu zi: dacă până acum a aruncat injurii, de data aceasta a lipit anunțul privind consultațiile gratuite peste afișele electorale ale candidaților ARD. Evident, detestă democrația!

 

Consultațiile nu vor rezolva problema de fond, a dificultății accesului oșenilor la serviciile medicale în mediul rural. Cabinetul de medicină de familie și stomatologie este o soluție stabilă, care se înscrie în lista instituțiilor adecvate. Asta înseamnă să ai suflet de mamă și nu suflet de piatră. 

 

Tot la Batarci, echipa ARD a sărbătorit astăzi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Secretul unei căsnicii lungi este respectul arătat celuilalt. ARD respectă familia și o pune în rândul valorilor fundamentale. Familia trebuie să rămână unită. Fiii Oașului au viitor și acasă, nu numai în străinătate.

 

Soluțiile pentru o viață mai bună sunt mereu la îndemâna celor competenți - este mesajul Andreei Paul, viitorul deputat, pentru cei din Țara Oașului. 

2246 vizite
Distribuie pe