Locale Altele
Miercuri, 27 Mai 2020
Mie, 27 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concerte USL la Păuleşti, Lipău şi Valea Vinului
USL Satu Mare  - Luni, 3 Decembrie 2012

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în  Colegiul II, Ovidiu Silaghi, a participat duminică la concertele de colinde organizate de Uniunea Social-Liberală în localităţile Păuleşti, Lipău şi Valea Vinului.

 

Ministrul Ovidiu Silaghi a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Mircea Govor.
 

 

În discursurile sale, ministrul a declarat în faţa sătmărenilor că este convins că USL va câştiga alegerile parlamentare cu peste 60%. Candidatul USL a mai afirmat că printr-un sprijin masiv, USL va face un parlament şi un guvern puternic, care vor putea să-l dea jos pe preşedintele Traian Băsescu.

 

Ministrul Ovidiu Silaghi a făcut un apel la unitate şi la Păuleşti, exprimându-şi regretul pentru faptul că la alegerile locale voturile românilor din comună s-au împărţit.

 

Adrian Ştef a acuzat şi el lipsa de unitate în gândire a românilor şi i-a îndemnat pe cetăţeni să nu risipească voturile şi să aleagă singura soluţie legitimă, USL. “PDL a obţinut prea multe voturi în comuna dumneavoastră şi poate că vina ne aparţine şi nouă, pentru că nu ne-am transmis mesajul suficient de clar“ - a apreciat Ştef, care a pornit apoi un dialog cu auditoriul.

 

“Cine a tăiat salariile? Cine a tăiat pensiile? PDL!“ - a afirmat Adrian Ştef. “PSD este tot roşu, liberalii sunt tot în galben. Nouă nu ne este ruşine să ne prezentăm în faţa dumneavoastră în aceleaşi culori. PDL-ului îi este ruşine! Lor le este ruşine! Din portocalii, acum au devenit albaştri. PDL este ARD!” - a exclamat preşedintele Consiliului Judeţean.
 

 

În cele trei locaţii, după discursuri, sătmărenii au cântat şi colindat alături de interpreţii Petrică Mureşan, Ionela Toma, Vlad Doroş şi Grupul Românaşul, Bogdan Bratiş, formaţia Atlantis şi alţii.
 

1060 vizite
Distribuie pe