Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicolae Bura în târgul din Negreşti
USL Satu Mare  - Luni, 3 Decembrie 2012

Târgul din Negreşti-Oaş a deschis ultima săptămână de campanie pentru alegerile parlamentare la care Nicolae Bura candidează pentru Camera Deputaţilor din partea USL.
 


Pe o ploaie mocănească, însoţit de echipa de campanie, la care s-a alăturat europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu şi deputatul Gheorghe Ciocan, Nicolae Bura a avut prilejul să se mai consulte cu concetăţenii, înainte de sărbători.

 

Dacă tăierea salariilor, a pensiilor, închiderea şcolilor şi spitalelor de către Guvernul Boc-Andreea Paul i-a afectat pe toţi, cei prezenţi pentru comerţul cu animale s-au interesat în special de problemele lor.

 

"Zona are potenţial pentru creşterea animalelor şi cultivarea pomilor, aveţi nevoie de ajutor real pentru deschiderea unor ferme, fabrici de lapte şi depozite de strângere a fructelor. Sper că târgul nostru din Negreşti, ca şi cele din Bixad, Turţ, Oraşu Nou, Călineşti-Oaş să devină târguri moderne, care să îmbine tradiţia cu realitatea anilor 2012.

Şi mai aveţi nevoie de cineva pe care să-l doară sufletul atunci când aveţi o problemă şi să se zbată să v-o rezolve. Acest lucru numai un om al locului, un frate al vostru poate să o facă. O să mă găsiţi în Negreşti,  o să mă găsiţi în Bixad, în Certeze şi în Gherţa şi peste tot în colegiu, pentru că nu plec în Parlamentul României decât ca să vă transmit necazurile şi sper ca acestea să se transforme în bucurii"
- i-a încurajat Nicolae Bura pe toţi cei prezenţi, îndemnându-i ca duminică să voteze Nicolae Bura la Camera Deputaţilor şi Valer Marian la Senat.

861 vizite
Distribuie pe