Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oşenii de peste graniţă îl susţin pe Nicolae Bura
USL Satu Mare  - Miercuri, 5 Decembrie 2012

Până la darul din 9 decembrie, Moş Nicolae i-a adus candidatului USL pentru Camera Deputaţilor, Nicolae Bura, urări de sănătate şi succes de la oşenii de peste graniţă, plecaţi la muncă.
 

 

Chiar dacă departe de casă, cei cu sânge oşenesc rămân interesaţi de evenimentele din ţară, iar acum sunt şi mai conectaţi, şi la propriu şi la figurat, cu Ţara Oaşului.

 

În ajun de Sfântul Nicolae, la rugăminţile mai multor simpatizanţi plecaţi din ţară, oşeni care l-au votat de-a lungul timpului pe Nicolae Bura, acesta a ales calea mesajelor online pentru a intra în legătură cu ei.

 

Astfel, candidatul USL a primit încurajări şi mesaje de susţinere din Milano, din Paris şi din alte localităţi din Franţa şi Italia. Şi prin intermediul rudelor rămase în ţară, Daniel şi Irina Talpoş, ca şi Petru Ghiriti sau Dumitru Frăţilă şi-au manifestat interesul pentru cursul campaniei electorale, dar şi încrederea fermă că fostul primar Nicolae Bura va câştiga locul din Parlament.

 

„Sincer, manifestările lor de simpatie şi susţinerea pe care am simţit-o din partea lor m-a emoţionat, ca şi darurile din copilărie. În aceeaşi măsură ştiu că am o responsabilitate în faţa acestor oameni şi acum, pe final de campanie, dar şi în Camera Deputaţilor, după 10 decembrie, pentru că nu i-am dezamăgit ca primar şi nici de acum încolo nu o voi face. Le mulţumesc lor şi tuturor celorlalţi care mi-au făcut urări şi, la rândul meu, le doresc tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, dar şi tuturor oşenilor, patru ani mai buni şi mai fericiţi, alături de USL!” - a declarat Nicolae Bura.

746 vizite
Distribuie pe