Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Candidaţii ARD s-au întâlnit cu alegătorii din Andrid
ARD Satu Mare  - Vineri, 7 Decembrie 2012

Candidatul  ARD pentru Camera Deputatilor, Cozma Adrian, împreună cu candidatul pentru Senat, Ghilea Sorin, s-au intalnit miercuri in Andrid, la Casa de Cultura, cu alegatorii din aceasta localitate. Cei doi candidati au facut o prezentare a proiectelor si solutiilor pe care le au pentru locuitorii din comuna Andrid.


“Si in aceasta localitate, din nefericire, am putut constata ca exista o lipsa acuta a locurilor de munca” – a declarat Adrian Cozma. Oamenii au avut un schimb fructuos de opinii cu cei doi candidati ARD si au promis ca duminica ii vor sustine prin votul lor.

La acest eveniment a fost invitat si istoricul Ioan Cearnău, care si-a exprimat de asemenea sustinerea fata de cei doi candidati, spunand ca Romania are nevoie de oameni politici competenti si pregatiti sa managerieze treburile publice mai bine decât astăzi.

La finalul discursurilor, cei doi candidati au oferit celor prezenți ocazia de a asista la programul prezentat de un cor de colindatori, program care i-a incantat pe cei prezenti.

“Pe aceasta cale doresc sa indemn pe toti cetatenii judetului Satu Mare sa mearga la vot si sa voteze oameni capabili sa-i reprezinte cu cinste si onoare in Parlamentul Romaniei” – a încheiat Adrian Cozma.

983 vizite
Distribuie pe