Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PD-L atacă în instanţă Hotărârea CL de majorare a impozitelor
Veronica Hodas  - Miercuri, 30 Ianuarie 2013

Consilierul local Cosmin Raţiu şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a Partidului Democrat-Liberal, Adrian Cozma, au anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că vor ataca în contencios administrativ recenta Hotărâre a Consiliului Local Satu Mare prin care s-a aprobat majorarea cu 16% a taxelor şi impozitelor. Precizăm că cei doi reprezentanţi ai PD-L în Consiliul Local, Cosmin Raţiu şi Nicolae Şuta, au fost singurii care au votat împotriva acelui proiect de hotărâre.

 

Cosmin Raţiu este de părere că Hotărârea constituie un şoc pentru cetăţeni, deoarece populaţia este sărăcită. „Având în vedere populaţia sărăcită, lipsa banilor şi moştenirea catastrofală a vechiului executiv, dintr-odată ne trezim că se majorează şi taxele” - a declarat Cosmin Raţiu.

 

De asemenea, Raţiu a mai specificat faptul că de când a preluat conducerea Primăriei, Dorel Coica nu a făcut încă absolut nimic pentru sătmăreni, iar taxele şi impozitele se cer pentru drumuri decojite şi lipsa locurilor de parcare. „De când a preluat această primărie nu a făcut nimic, decât Mandinga, ciorbă cu cârnaţi, iluminat public second hand. Nouă ni se cer taxe şi impozite pe drumuri decojite, lipsa locurilor de parcare, igienă deficitară a oraşului” - a mai adăugat Raţiu.

 

La rândul lui, Adrian Cozma este de părere că USL a minţit sătmărenii în campania electorală şi în acest fel a câştigat încrederea cetăţenilor. În opinia sa, recenta Hotărâre de Consiliu Local este nelegală, iar PD-L promite că va acţiona în instanţă această hotărâre.

 

Tot în cadrul conferinţei de presă, cei doi membri ai Partidului Democrat-Liberal au criticat sistemul de coplată în sistemul de sănătate şi alcătuirea bugetului naţional pe anul 2013, care, în opinia lor, demonstrează că USL nu are nici o soluţie pentru creşterea economică a României.

907 vizite
Distribuie pe