Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Beny Kira n-o vrea pe Nutzi
Beniamin Kira  - Miercuri, 13 Februarie 2013

Cunoscut deja pentru opoziţia sa faţă de fosta conducere judeţeană a Partidului Democrat-Liberal, vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Beniamin Kira, îşi exprimă într-un comunicat de presă şi dezacordul faţă de ce se întâmplă în eşaloanele superioare ale fostului partid de guvernământ. Publicăm integral declaraţia sa, trimisă pe adresa redacţiei noastre:

 

„Subsemnatul Beniamin Kira, vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al Partidului Democrat Liberal Satu Mare îmi exprim public dezacordul față de intenția doamnei Elena Udrea de a candida la președinția PD-L.

           

Consider că această manevră este de natură să slăbească unitatea partidului și să arunce în derizoriu orice demers politic constructiv, în vremuri tulburi și grele pentru partidul nostru.

           

Anii care au trecut, au demonstrat cu prisosință rolul negativ pe care Elena Udrea l-a avut în ceea ce privește pierderea credibilității politice a PD-L. Una este să te afișezi în toalete luxoase și cu totul altceva să-ți asumi poziția de lider responsabil al unuia dintre cele mai importante partide din România.

 

Noi, pedeliștii, ne aflăm acum la un ceas istoric important, cel al clarificărilor, al poziționării ferme și al acțiunii politice de opoziție. O minimă maturitate politică dovedește că în astfel de momente, nu putem să aderăm la înseilări fanteziste, aventuriste, cum este și cel promovat de Elena Udrea.

 

Farmecul personal este într-adevăr necesar în politică, dar dacă acesta nu este completat de pricepere și caracter, atunci el nu poate fi valorizat eficient. Dacă pe viitor, doamna Udrea va dori să-și asume o carieră politică de prim rang, îi recomand să se inspire din modelul de acțiune politică a cancelarului german Angela Merkel, care ar putea să-i dea sfaturi pertinente, începând de la discursul politic și până la vestimentație, poate chiar și culoarea ori prețul poșetelor purtate.

 

În cazul în care, totuși, Elena Udrea ar ajunge președinte al PD-L, îmi rezerv dreptul de a demisiona din toate funcțiile din partid, al cărui membru sunt neîntrerupt, încă din anul 2000.

 

Menționez că acesta este un punct de vedere personal și nu reprezintă în mod obligatoriu, poziția organizației județene PD-L Satu Mare”.

1906 vizite
Distribuie pe