Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii liberali sătmăreni sunt cei mai activi din toată ţara
TNL Satu Mare  - Luni, 25 Februarie 2013

Organizaţia Judeţeană Satu Mare a Tineretului Naţional Liberal a primit titlul de cea mai activă filială, în cadrul Galei TNL ce s-a desfăşurat vineri la Bucureşti. Sătmărenii au împărţit această distincţie cu colegii lor din Filiala TNL Sector 6 Bucureşti. Diploma şi placheta au fost preluate de preşedintele Organizaţiei Judeţene TNL Satu Mare, Gheorghe Rişcău, cel care a condus la gala din capitală a delegaţie numeroasă a tinerilor liberali sătmăreni.

 

Gala TNL 2013, desfășurată sub deviza ”Născut liber, născut european!”, a reunit 2.000 de tineri liberali care au asistat la o rememorare a tradiției pro-europene a Partidului Național Liberal, de la principiile exprimate de I.C.Brătianu, până la Școala Politică de la Bruxelles, organizată de tinerii liberali în 2012.

 

De 8 ani, Gala Tineretului Național Liberal este singurul eveniment de acest gen, realizat de o organizație politică de tineret. În cadrul acesteia, sunt premiați tinerii liberali de valoare cu realizări remarcabile în anul precedent, precum și seniori ai partidului.
 

 

Președinte PNL, Crin Antonescu, a participat la eveniment și a primit personal încredințarea că energia și entuziasmul tinerilor liberali se vor reuni în mod eficient în cadrul ”Echipei lui Crin - 2014”, pentru alegerea primului președinte liberal al României.

 

Gala TNL a creat un arc peste timp și a legat acțiunile pe care le desfășoară TNL astăzi de principiile înaintașilor liberali. Printr-o înregistrare audio originală, I.C.Brătianu a reamintit tinerilor liberali: ”Nu de azi, ci dintotdeauna, dezvoltarea culturii a apărut Partidului Național Liberal ca făcând parte dintre nevoile vitale ale întemeierii și dezvoltării statului. De la început, el a știut că, fără cultură, o democrație puternică și sănătoasă nu se poate închega.”

 

Președintele TNL, Florin-Alexandru Alexe, a declarat: ”Această ediție a Galei TNL este una specială. 2012 a fost singurul an cu 3 campanii electorale, în care tinerii liberali s-au implicat cu toate resursele. În plus, am extins activitățile organizate de TNL și peste graniță, până în capitala europeană Bruxelles.”

 

Au fost acordate trei trofee speciale ”Născut liber, născut european!”.  Cezar Avrămuță, ”Stegarul de la Universitate”, a primit premiul pentru ”Susținerea democrației și a valorilor românești”. Partenerul tradițional al TNL, National Democratic Institute a obținut premiul  pentru ”Promovarea integrării populației de etnie romă”. Redacția Gândul și-a adjudecat premiul pentru ”Cea mai spectaculoasă campanie de promovare a României în Europa”, pentru campania ”Why don’t you come over ”.

1421 vizite
Distribuie pe