Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O adolescentă emo şi-a ucis mama cu un topor
Libertatea  - Miercuri, 11 Martie 2009
O crimă şocantă a avut loc într-un apartament de pe strada Alexandru cel Bun din sectorul 2 al Capitalei. O adolescentă de 15 ani, despre care vecinii şi colegii spun că părea a fi adeptă a curentului Emo, şi-a ucis mama adoptivă cu o toporişcă. După ce a realizat ce a făcut, fata a fugit de acasă. A fost găsită, după mai multe ore, pe o stradă din apropierea parcului Cişmigiu.

Trupul neînsufleţit al Ioanei Pintili, de 54 de ani, a fost descoperit ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, în holul apartamentului din cartierul Tei, unde femeia locuia, chiar de soţul care venise de la serviciu, din schimbul trei.

În casă, anchetatorii nu au găsit urme de luptă sau scotocire, iar intrarea în apartament nu fusese forţată. Ioana Pintili fusese răpusă cu cinci lovituri de toporişcă în cap.

O ipoteză şocantă s-a conturat rapid în mintea poliţiştilor de la “Omoruri”: ucigaşa părea a fi chiar fiica Ioanei, Alexandra. Fata de 15 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul Dimitrie Cantemir, nu era acasă, nu răspundea la telefon şi, ore-ntregi, nu a fost de găsit.

Copila a fost descoperită de oamenii legii, aseară, pe o stradă din zona Cişmigiu. La audieri, Alexandra a recunoscut că şi-a ucis mama. Ea a povestit, tulburată, că a lovit-o cu ce i-a picat la îndemână - o toporişcă lăsată prin casă de tatăl ei, la fel ca multe alte unelte - atunci când Ioana s-a repezit la ea cu făcăleţul.

Fata a susţinut că mama, despre care abia ieri, după crimă, a aflat că e adoptivă, o teroriza. O bătea crunt cu făcăleţul şi, pentru că femeia avea două facultăţi, avea pretenţii ca fata să ia numai note bune.

Iar Alexandra învăţa bine, dar, povesteşte ea, pe Ioana nu o mulţumea nimic. Numai de faţă cu tatăl ei nu o bătea. Cum rămâneau singure, începea scandalul. Aşa cum s-a întâmplat ieri. Fata are pe corp urmele bătăilor încasate. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice.

Tags: adolescenta  emo  mama  ucisa  topor  
7161 vizite
Distribuie pe