Locale Altele
Vineri, 29 Mai 2020
Vin, 29 Mai 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un început bun: un poliţist a ciuruit un manelist
Evenimentul Zilei  - Luni, 3 August 2009
Poliţistul gălăţean, Toader T, în vârstă de 32 de ani, deşi se afla în afara orelor de program, a tras şase focuri, unul dintre gloanţe nimerindu-l pe bărbat în cap. Martorii spun poliţistul a continuat să tragă chiar şi după ce tânărul căzuse la pământ.

Victima, Ciprian M., de 28 de ani, a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a murit în această dimineaţă. Tânărul nu avea permis de conducere.

Poliţistul, care lucra ca ajutor de şef de post, s-a predat la un post de poliţie dintr-o comună alăturată celei în care a avut loc incidentul, a primit, în această dimineaţă, după decesul tânărului, ordonanţă de reţinere. Până acum el a fost cercetat în stare de libertate.

Anchetatorii l-au prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, poliţistul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.


Incidentul a avut loc ieri după amiază. Poliţistul a fost deranjat de bărbatul care asculta muzică tare, în maşină, în faţa unei terase din apropierea blocului în care locuieşte omul legii, în comuna gălăţeană Oancea. Acesta, nervos, i-a atras tânărului atenţia că tulbură liniştea publică şi, văzând că nu obţine reacţia dorită, a început să tragă cu arma în el.

Colegii săi din poliţie au stabilit că arma a fost folosită ilegal, în afara orelor de program şi că omul legii ar fi trebuit să tragă un foc de avertisment, nu să îl împuşte pe respectivul bărbat.
Tags: politist  manelist  impuscat  
1531 vizite
Distribuie pe