Locale Altele
Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Mie, 29 Ian 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Băsescu, înjurat de un avocat pe litoral. Acesta susţine că preşedintele l-a lovit
Gândul  - Marti, 24 August 2010

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, vineri seara, într-un incident în staţiunea Neptun, în care se relaxa week-end-ul trecut

Versiunile părţilor implicat diferă radical. Avocatul Dan Chitic a relatat presei că, după ce i-a reproşat preşedintelui, cu glas tare, că a dus ţara spre dezastru, Băsescu l-a făcut dobitoc şi i-a tras un dos de palmă, motiv pentru care se gândeşte să facă plângere împotriva lui.

Chitic a relatat, pentru Mediafax, că se plimba cu soţia, când l-a văzut pe preşedinte coborând scările restaurantului Cireşica şi că i-a strigat acestuia să-i fie ruşine pentru ce a făcut "din ţara asta".

Băsescu l-a făcut dobitoc şi, după ce avocat i-a replicat că a fost dobitoc că l-a votat, preşedintele i-ar fi răspuns: " «Eşti un dobitoc că nu m-ai mai votat şi a doua oară!»". Conform lui Chitic, preşedintele i-a tras un dos de palmă, moment după care a fost imobilizat "cu mâna-n gât", de doi ofiţeri SPP.

Administraţia Prezidenţială susţine însă că "realitatea e cu totul asta": "O persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului". Versiunea Preşedinţiei este susţinută, previzibil, şi de către Serviciul de Protecţie şi Pază: "Precizăm că, în seara zilei de 20 august a.c., ofiţerii SPP nu au permis accesul în imediata apropiere a Preşedintelui României unei persoane agitate care a adresat injurii demnitarului".

Versiunea lui Dan Chitic este susţinută doar de soţia acestuia, care afirmă că a fost de faţă când Băsescu l-a lovit pe avocat. Până acum nu au apărut alte persoane care să confirme acuzaţiile lui Dan Chitic.

Între timp, Băsescu îşi continuă şederea pe litoral, Palatul Cotroceni anunţând că preşedintele a intrat oficial în concediu până vineri.

1538 vizite
Distribuie pe