Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Elena Udrea va promova imaginea României pe Facebook
Gândul  - Marti, 2 Noiembrie 2010
Imaginea României va fi promovată pe platforma de socializare Facebook, începând cel mai târziu din luna martie.

Anunţul a fost făcut marţi de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, într-o conferinţă comună cu vicepreşedintele Facebook, Blake Chandlee.

"Am discutat cu reprezentanţii Facebook şi am decis, şi la recomandarea specialiştilor spanioli care au creat brandul turistic al ţării noastre, să promovăm România pe Facebook, cea mai importantă platformă socială de media din lume, în condiţiile în care canalele new media au devenit din ce în ce mai accesate faţă de media tradiţională", a spus Udrea.

Ea a menţionat că nu au fost discutate deocamdată amănunte privind bugetul proiectului, iar în următoarea perioadă va fi pusă la punct strategia proiectului, care îşi propune creşterea numărului de turişti care vin în România. Cu acelaşi prilej, Udrea a spus că în promovarea imaginii României va fi folosit brandul turistic al României, care a fost declarat original în România şi pe plan internaţional de instituţiile specializate.

"Cel despre care s-a scris că ar fi creatorul frunzei ne-a dat o declaraţie în care specifică faptul că nu este vorba de un produs identic, ci este un desen original şi îl recunoaşte ca atare. În aceste condiţii, brandul României este considerat original pe piaţa internă şi internaţională şi îl vom folosi în toate campaniile viitoare, inclusiv în cea pe care o vom derula împreună cu Facebook", a adăugat Udrea.
2701 vizite
Distribuie pe