Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Verificări periodice şi autorizaţii ISCIR prin firma POSZET
SM Online  - Luni, 25 Ianuarie 2016

Suntem în plin sezon rece, iar verificările tehnice la instalaţiile de încălzire cu gaz sau autorizările ISCIR sunt de actualitate.

Pentru a nu se trezi cu gazul tăiat în mijlocul iernii din cauza neîndeplinirii unor condiţii pentru funcţionarea în siguranţă a cazanelor, boilerelor, convectoarelor sau microcentralelor termice, sătmărenii pot să apeleze oricând la specialiştii firmei POSZET, care de peste două decenii oferă servicii de calitate apreciate de toţi clienţii.

POSZET este opţiunea perfectă pentru toţi cei care iau în serios legile şi reglementările în vigoare privind siguranţa sistemelor de încălzire în locuinţe, pentru a nu pune în pericol viaţa proprie şi a celor dragi.

În acest sens, POSZET pune la dispoziţia celor interesaţi o linie telefonică la care pot să obţină informaţii detaliate despre toate obligaţiile legale, particularităţile tehnice ale instalaţiilor şi serviciile oferite de firmă. Numărul de telefon este 0742-708.708, apelabil zilnic între orele 8 – 18.

POSZET SRL asigură atât verificările tehnice obligatorii din 2 în 2 ani ale reţelelor de gaz, cât şi autorizările ISCIR şi verificarea periodică a tuturor instalaţiilor alimentate cu gaz. Cei care încheie contracte de service cu societatea POSZET beneficiază de verificări gratuite, iar cei care îşi prelungesc contractele au parte de reducere de 10%, în timp ce pensionarii beneficiază de reducere de 20%.

De asemenea, POSZET oferă cea mai bogată gamă de instalaţii, echipamente, diverse scule şi accesorii la magazinele „Instalatorul” din Satu Mare, de pe strada Bujorului nr.52, respectiv Carei, str. Someş nr.3.

5990 vizite
Distribuie pe
Jurj Felician
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care este tariful la verificarea periodica ISCIR si instalatia de gaz in Satu Mare?

Multumesc si o zi buna !
2021-02-19 14:32:45